radek323 Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Mam wielki problem przy orce lub cięższej pracy gdy włącze przedni napęd w zetorz 7245 to tak jak by zrywał i szarpie ciągnikiem czy to jest naturalne czy mam zepsuty przedni napęd proszę o pomoc????? Quote
slawcik Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 dokładnie nie pamiętam jak tam jest.ale jest tam (tak mi sie przypomina)sprzęgło przeciążeniowe w tej przystawce przy skrzyni co napęd wychodzi.i przy dużym obciorzeniu Ci przepuszcza.różne ciągniki sie robi i nie mogie sobie przypomnieć jak jest dokładnie w tym modelu. ale zapewne to będzie to przyczyno. Quote
ursus c -355 Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 no może to byci co kolega sławcik pisze no jaj jeszcze takich problemów 8045 nie miałem Quote
slawcik Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 w zetorze 8045 jest załączany napęd hydraulicznie.i tam tylko mogo iść tarczki albo mikropompka. Quote
Recommended Posts