twardy Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Mam pytanko zakupiłem antywylegacz stabilan 750 ,chce prysnac pszenice tylko problem ze gdzie niegdzie jest juz piewsze kolanko a gdzie niegdzie jeszcze sie krzewi czy moge ju z prysnac,a puzniej chce uzyc cerone bo tez mam kupiony ,po jakim czasie prysnac po stabilanie bo mam wysoka odmiane pszenicy ozimej i musze skrócic Quote
michael00ursus Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Witam ja pryskam antywylegaczem jak już ma pierwsze kolanko czyli tak mniej więcej na wys. ok. 20-25cm Quote
fabian1014 Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Witam W moim rejonie pryszczemy najpierw zwykłym antywylegaczem płynnym po 1, 5 litra /h jak jeszcze nie ma kolanka nawet drugi zabieg cerone w fazie liscia flagowego Quote
twardy Posted April 4, 2014 Author Report Posted April 4, 2014 Witam ja pryskam antywylegaczem jak już ma pierwsze kolanko czyli tak mniej więcej na wys. ok. 20-25cm Jakim antywylegaczem pryskasz bo mi chodzi o stabilan pisze że jak strzela w dzbłoWitam W moim rejonie pryszczemy najpierw zwykłym antywylegaczem płynnym po 1' date=' 5 litra /h jak jeszcze nie ma kolanka nawet drugi zabieg cerone w fazie liscia flagowego [/quote'] Jakim antywylegaczem/ Quote
michael00ursus Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Ja pryskam antywylegaczem płynnym 675SL Quote
wolekg Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 czy ktoś stosował cerone 480 SL jako podstawowy antywylegacz?? co sądzicie??? Quote
Recommended Posts