macias_1@wp.pl Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 nie wazne jak byleby roslo:T 25 i jest moc Quote
muzyk Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Nie chciałem cię urazić b.małorolny ale myśle że każdy by tak zareagował na tak lakoniczny post życzę Ci skcesów w pracy i życiu.Pozdrawiam. Quote
Wielki124 Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 piszcie jeszcze co hodujecie ja mam 1203 ha własnych 1001ha w Wielkopolsce 102 ha w wa.mazurskim dzierżawy oo agenci to 120ha wielkopolska 1231 wa.mazurskie ziemia od 2aplus do 6 minus hodowla to gównie bydło ras mięsnych i mięsno mięsnych krów 300 limuzine 50 charoleze 25 simentale 15 mombeliarde 5 hf i 5 mieszanek hf posiadam również fermę drobiu a sprzedaje 3 ,4 miesięczne odsadki mieszańców z Niemiec cielaki od mięsnych krów sprzedaje po 7 miesiącach a od miesnomlecznych i mlecznych też po 3,4 miesiącach i jakoś się żyje to hodowle bydła i ferme drobiu mam w Wielkopolsce a z wa .mazurskiego przywożę zboże i jakoś sie kręci maszyn i ciągników to nie będe wypisywał bo czas mi na to nie pozwala ale gównie to Jd i pare nh i mf Quote
adam1208 Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 poniosło Cie farmers po całości .... tyle ha i masz czas na forum siedzieć ? Quote
rafaello3 Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 piszcie jeszcze co hodujecie ja mam 1203 ha własnych 1001ha w Wielkopolsce 102 ha w wa.mazurskim dzierżawy oo agenci to 120ha wielkopolska 1231 wa.mazurskie ziemia od 2aplus do 6 minus hodowla to gównie bydło ras mięsnych i mięsno mięsnych krów 300 limuzine 50 charoleze 25 simentale 15 mombeliarde 5 hf i 5 mieszanek hf posiadam również fermę drobiu a sprzedaje 3 ' date='4 miesięczne odsadki mieszańców z Niemiec cielaki od mięsnych krów sprzedaje po 7 miesiącach a od miesnomlecznych i mlecznych też po 3,4 miesiącach i jakoś się żyje to hodowle bydła i ferme drobiu mam w Wielkopolsce a z wa .mazurskiego przywożę zboże i jakoś sie kręci maszyn i ciągników to nie będe wypisywał bo czas mi na to nie pozwala ale gównie to Jd i pare nh i mf [/quote'] Kolego czytam ,co piszesz i nie mogę wyjść z podziwu co piszesz ,bo to nie ma ładu i składu ???.Już pomijam fakt ,że często gęsto na necie się udzielasz .Podaj konkretny fakt ,że masz co masz ???Bo ja też mogę sobie napisać ,ze mam 1000 ha w Wielkopolsce i 200ha w Mazurskim ;)Pozdrawiam . Quote
Wielki124 Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 udzielam się bo mam wiedzę zdobytą przez wieloletnią prace na gospodarce a odnośnie ziemi że ty masz parę ha to nie znaczy że ja też mam mieć pare ha ziemie dostałem w spadku od mojego ojca ojca mojej żony i wuja i się nazbierało Quote
Kamilc-360 Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Ja mam 9ha swojego i 10ha dzierżawy i tylko Ursusa C-360 Quote
rafaello3 Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 udzielam się bo mam wiedzę zdobytą przez wieloletnią prace na gospodarce a odnośnie ziemi że ty masz parę ha to nie znaczy że ja też mam mieć pare ha ziemie dostałem w spadku od mojego ojca ojca mojej żony i wuja i się nazbierało Przede wszystkim ,Tylko piszesz ,że masz ,a wyraźnie napisałem w poprzednim poście ,że udowodnij co masz .Obojętnie w jaki sposób najlepiej filmik nagraj i pokaż ,że masz co masz :)Nie masz wiedzy co ja mam i jesteś w błędzie .Moją ziemię mogę sprzedać na działki budowlane i mam do końca życia, życie lux ,a Ty kolego będziesz dalej rył w ziemi .Dam Tobie dobrą radę zacznij pisać w miarę poprawnie ,bo nie da się tego czytać ,co piszesz takie byki walisz .Pozdrawiam . Quote
macias_1@wp.pl Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Przede wszystkim ,Tylko piszesz ,że masz ,a wyraźnie napisałem w poprzednim poście ,że udowodnij co masz .Obojętnie w jaki sposób najlepiej filmik nagraj i pokaż ,że masz co masz :)Nie masz wiedzy co ja mam i jesteś w błędzie .Moją ziemię mogę sprzedać na działki budowlane i mam do końca życia, życie lux ,a Ty kolego będziesz dalej rył w ziemi .Dam Tobie dobrą radę zacznij pisać w miarę poprawnie ,bo nie da się tego czytać ,co piszesz takie byki walisz .Pozdrawiam . co to oznacza" ryc w ziemi"???Gdyby nie ta ziemia to bys nie mial co jesc kolego.... Quote
rafaello3 Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Kolego macias_1@wp.pl ryć w ziemi to w wolnym tłumaczeniu oznacza ciężką pracę na tej ziemi .A co zysków i kasy to mam pieniążki z innego źródła ,a pracę na ziemi wykonuję jedynie z sentymentu .Pozdrawiam . Quote
Recommended Posts