Jump to content

Recommended Posts

Posted

piszcie jeszcze co hodujecie

ja mam

1203 ha własnych

1001ha w Wielkopolsce

102 ha w wa.mazurskim

dzierżawy oo agenci to

120ha wielkopolska

1231 wa.mazurskie

ziemia od 2aplus do 6 minus

hodowla to gównie bydło ras mięsnych i mięsno mięsnych

krów 300 limuzine 50 charoleze 25 simentale 15 mombeliarde 5 hf i 5 mieszanek hf posiadam również fermę drobiu

a sprzedaje 3 ,4 miesięczne odsadki mieszańców z Niemiec cielaki od mięsnych krów sprzedaje po 7 miesiącach a od miesnomlecznych i mlecznych też po 3,4 miesiącach i jakoś się żyje to hodowle bydła i ferme drobiu mam w Wielkopolsce a z wa .mazurskiego przywożę zboże i jakoś sie kręci maszyn i ciągników to nie będe wypisywał bo czas mi na to nie pozwala ale gównie to Jd i pare nh i mf

Posted

piszcie jeszcze co hodujecie

ja mam

1203 ha własnych

1001ha w Wielkopolsce

102 ha w wa.mazurskim

dzierżawy oo agenci to

120ha wielkopolska

1231 wa.mazurskie

ziemia od 2aplus do 6 minus

hodowla to gównie bydło ras mięsnych i mięsno mięsnych

krów 300 limuzine 50 charoleze 25 simentale 15 mombeliarde 5 hf i 5 mieszanek hf posiadam również fermę drobiu

a sprzedaje 3 ' date='4 miesięczne odsadki mieszańców z Niemiec cielaki od mięsnych krów sprzedaje po 7 miesiącach a od miesnomlecznych i mlecznych też po 3,4 miesiącach i jakoś się żyje to hodowle bydła i ferme drobiu mam w Wielkopolsce a z wa .mazurskiego przywożę zboże i jakoś sie kręci maszyn i ciągników to nie będe wypisywał bo czas mi na to nie pozwala ale gównie to Jd i pare nh i mf

[/quote']

Kolego czytam ,co piszesz i nie mogę wyjść z podziwu co piszesz ,bo to nie ma ładu i składu ???.Już pomijam fakt ,że często gęsto na necie się udzielasz .Podaj konkretny fakt ,że masz co masz ???Bo ja też mogę sobie napisać ,ze mam 1000 ha w Wielkopolsce i 200ha w Mazurskim ;)Pozdrawiam .

Posted
udzielam się bo mam wiedzę zdobytą przez wieloletnią prace na gospodarce a odnośnie ziemi że ty masz parę ha to nie znaczy że ja też mam mieć pare ha ziemie dostałem w spadku od mojego ojca ojca mojej żony i wuja i się nazbierało
Posted

udzielam się bo mam wiedzę zdobytą przez wieloletnią prace na gospodarce a odnośnie ziemi że ty masz parę ha to nie znaczy że ja też mam mieć pare ha ziemie dostałem w spadku od mojego ojca ojca mojej żony i wuja i się nazbierało

Przede wszystkim ,Tylko piszesz ,że masz ,a wyraźnie napisałem w poprzednim poście ,że udowodnij co masz .Obojętnie w jaki sposób najlepiej filmik nagraj i pokaż ,że masz co masz :)Nie masz wiedzy co ja mam i jesteś w błędzie .Moją ziemię mogę sprzedać na działki budowlane i mam do końca życia, życie lux ,a Ty kolego będziesz dalej rył w ziemi .Dam Tobie dobrą radę zacznij pisać w miarę poprawnie ,bo nie da się tego czytać ,co piszesz takie byki walisz .Pozdrawiam .

Posted

Przede wszystkim ,Tylko piszesz ,że masz ,a wyraźnie napisałem w poprzednim poście ,że udowodnij co masz .Obojętnie w jaki sposób najlepiej filmik nagraj i pokaż ,że masz co masz :)Nie masz wiedzy co ja mam i jesteś w błędzie .Moją ziemię mogę sprzedać na działki budowlane i mam do końca życia, życie lux ,a Ty kolego będziesz dalej rył w ziemi .Dam Tobie dobrą radę zacznij pisać w miarę poprawnie ,bo nie da się tego czytać ,co piszesz takie byki walisz .Pozdrawiam .

co to oznacza" ryc w ziemi"???

Gdyby nie ta ziemia to bys nie mial co jesc kolego....

Posted
Kolego macias_1@wp.pl ryć w ziemi to w wolnym tłumaczeniu oznacza ciężką pracę na tej ziemi .A co zysków i kasy to mam pieniążki z innego źródła ,a pracę na ziemi wykonuję jedynie z sentymentu .Pozdrawiam .
  • 1 month later...