Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.

Zapraszam do zapoznania się z ofertą dotowanych obowiązkowych ubezpieczeniach upraw rolnych.

Służę pomocą.

Wyliczam składkę , po przekazaniu mi informacji o gospodarstwie.

Jeśli ubezpieczenie dotyczy upraw rolnych przekraczających 100 hektarów,

składka wyliczana jest indywidualnie i mogę zagwarantować ubezpieczenie na specjalnych warunkach.

W razie jakichkolwiek pytań , proszę o wiadomość lub meila.

Posted
ubezpieczać chcą wszyscy a jak przyjdzie do oszacowania szkody to niema komu czekam już miesiąc na oszacowanie strat w pszenicy i nie mogę się doczekać a pszenica jest do zaorania a jak przyjadą w czerwcu to co tam zasieję ? chyba tylko kisiel!!
Posted

Dlatego zawsze powtarzam , swoim klientom, AGENT ma nie tylko przyjechać podpisać umowę i zainkasować składkę od rolnika.

On ma czuwać nad tym ubezpieczeniem cały rok i właśnie w takim przypadku,pomagać i służyć radą.

A poza tym w każdej polisie lub ogólnych warunkach ubezpieczenia , jest przewidziany okres , kiedy szkoda musi zostać zgłoszona i jaki czas ma ubezpieczyciel na wypłatę odszkodowania , i proste jeśli nie dotrzyma tego okresu , można się ubiegać o swoje w inny sposób.

POZDRAWIAM

• 1 month later...
Posted
Należy dokładnie czytać OWU. Znam przypadek, że agent sprzedał ubezpieczenie od suszy na ... terenach podmokłych. Przyszła woda, zalało uprawy, rolnik idzie po odszkodowanie ...a tu lipa - przecież od wody pan się nie ubezpieczał.
  • 2 months later...
Guest Gość
Posted
Dokładnie zanim się cokolwiek podpisze trzeba dokładnie poznać warunki oferowane przez ubezpieczyciela aby później nie było rozczarowania. Warto trochę czasu poświęcić i poczytać na temat ogólnych warunków i zasad ubezpieczenia rolnego Przy wyborze ubezpieczenia rolnego nie warto się śpieszyć, pamiętajmy że jest to szansa na zrekompensowanie ewentualnie poniesionych strat w skutek różnego rodzaju zdarzeń losowych.
  • 5 months later...
Posted

Dlatego zawsze powtarzam ' date=' swoim klientom, AGENT ma nie tylko przyjechać podpisać umowę i zainkasować składkę od rolnika.

On ma czuwać nad tym ubezpieczeniem cały rok i właśnie w takim przypadku,pomagać i służyć radą.

A poza tym w każdej polisie lub ogólnych warunkach ubezpieczenia , jest przewidziany okres , kiedy szkoda musi zostać zgłoszona i jaki czas ma ubezpieczyciel na wypłatę odszkodowania , i proste jeśli nie dotrzyma tego okresu , można się ubiegać o swoje w inny sposób.

POZDRAWIAM

[/quote']

wszystkie firmy swoje chwalą :exclamation:

a prawda jest taka że wszystko zależy od LIKWIDATORA

mimo wszystko polecam ubezpieczanie upraw ja ubezpieczam wszystko