Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam opryskałem mustangiem forte na chwasty i po 1h godzinie zaczeło lac co zrobic trzeba prysnać jak bedzie pogoda jeszcze raz jakim srodek jest dobry i tani na chwasty

Posted

Prawdopodobnie będzie trzeba poprawić' date=' zwłaszcza jak nie pryskałeś niczym na jesień. A TAK NA PRZYSZŁOŚĆ POGODA KRÓTKOTERMINOWA NA: http://www.meteo.pl/um/php/gpp/search.php KORZYSTAM Z NIEJ JUŻ DŁUGO I JESZCZE SIĘ NIE ZAWIODŁEM. W 90% SIĘ SPRAWDZA I TO DLA KONKRETNEJ MIEJSCOWOŚCI

[/quote']

na jesien tylko na miotłe a jaki jest tani i w miare dobry srodek

• 7 years later...
Posted
Małe odświeżenie, mam podobny problem wczoraj pryskałem pszenżyto ozime Mustangiem Forte gdy kończyłem przyszła jedna cholerna chmurka i popadało ehh a prognozy pokazywały 0%opadów wyszło tak że ostatnie 10 metrów kończyłem pryskac w deszczu. Opad był lekki to tak mżyło w sumie i popadało może z 10min. Złapie ten oprysk czy raczej poprawić? Mi gość w sklepie mówił że Mustang to weźmie
Posted

Prawdopodobnie będzie trzeba poprawić, zwłaszcza jak nie pryskałeś niczym na jesień. A TAK NA PRZYSZŁOŚĆ POGODA KRÓTKOTERMINOWA NA: http://www.meteo.pl/um/php/gpp/search.phpKORZYSTAM Z NIEJ JUŻ DŁUGO I JESZCZE SIĘ NIE ZAWIODŁEM. W 90% SIĘ SPRAWDZA I TO DLA KONKRETNEJ MIEJSCOWOŚCI

W tym wykresie wszyscy mogą odczytać pogodę z dokładnością do godziny jaka była wczoraj. Bzdety piszesz chłopie i nic więcej.

Posted

idź w pole i obserwuj co sie dzieje, jest szansa zadzaiałania ale czy zadziała sam musisz ocenić.Miałem przypadek podobny , gdzie kończyłem oprysk w deszczu i niebyĺo różnicy na polu pomiędzy początkiem a końcem pola. Stosowałem Axial

.

Posted
Chyba zadziałał bo zółkną chwasty. Tylko jeszcze pytanko bo błąd zrobiłem i nie dodałem oprysku na miotle. Teraz kupiłem na miotle Fantom i na grzyba Orius w jakich odsepach czasu to pryskac? Dziś jest ładnie u mnie bezwietrznie i chciałem pryskac myślę czy teraz wejść na miotle czy od grzyba? Jak dziś np o pryskam na grzyba to na miotle kiedy? 2-3,dni wystarcza? Czy może lepiej dziś na miotle a za 2-3 dni od grzyba? Pozdrawiam