mihhal Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Mam takie pytanie czy ktoś może orientuje się w takim sprzęcie??Napęd WOM nie chce się włączać jak uruchomiony jest ciągnik. Da się go włączyć jeśli zostanie zgaszony motor. Sprzęgło podczas włączania wciskane jest do oporu i tak to nic nie daje. Ma ktoś jakieś pomysły co jest nie tak??? Proszę od odp. pod postem lub wiadomość prywatna. Quote
muzyk Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 A przeczytałeś kolego dokładnie instrukcję obsługi.Pozdrawiam. Quote
Stiven1983 Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 A może tam jest jak w zetorze że trzeba spuścić sprzęgło przy WOM?? c-395 ma chyba hydrauliczny wyprzęgnik. Quote
Mikruss Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 w tych ciągnikach masz jednostopniowe sprzęgło w pedale, ale na kole zamachowym są dwie tarcze sprzęgłapo prostu do WOM jest wajcha w ciągniku ze sprzegłem, musisz poszukać która to bo w twoim ciągniku nie wiem jak jest teraz, w starych Fiatagri (twój jest ich następcą) była po prawej stronie fotela i wyglądała jak od hamulca ręcznego Quote
Recommended Posts