obserwator Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Prosze o uwagi i propozycje ponieważ chodzi mi po głowie pomysł z komisem maszyn rolniczych krajowe i zagraniczne.Tak jak piszę to by miał byc tylko komis, ma ktoś z Was jakąs wiedzę na ten temat ? może ktos podpowiedzieć czy są jakieś okreslone warunki by rozpocząć tego rodzaju działalność i jak to wygląda w realu. Quote
rolnik-z-widłami Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 Papiery maszyn potrzebujesz Quote
Magellanka Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Ja nie wiem, jak to wygląda od strony prawnej. Z papierami starego sprzętu - cóż, może to być wątpliwa sprawa. Wiem, że w Ełku działa Barni, komis, serwis, punkt sprzedaży maszyn rolniczych etc. i źle nie ma. Jeżdżę tam czasem z mężem, on na zakupy, ja na oglądanie. Maszyny - niektóre nowe, niektóre używki, ale odpicowane... Dobry pomysł Od czegoś trzeba zacząć. Trzymam kciuki Quote
obserwator Posted April 16, 2014 Author Report Posted April 16, 2014 Dokumenty to wiadoma sprawa, ja nie chce importować maszyn zastanawiam się nad placem i ludzie niech wstawiają swoje na zasadzie samochodowego tylko że maszyny. Quote
Recommended Posts