kuba887 Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Mam na imię Jakub i mam 16 lat. Interesuję się stolarstwem i rolnictwem. Mój dziadek prowadził kiedyś małe gospodarstwo (ziemie uprawiał jeszcze koniem). Po nim został ogród o pow. ponad 1.5 ha, który najpierw ogarniał mój wujek, a odkąd 3 lata temu wyjechał do Niemiec, ja. Lubię się zajmować rolnictwem, pomagam sąsiadom, którzy mają 5 ha gospodarstwa i 3 krowy. Hoduję króliki, jak na razie mam ich 9 oraz 7 kur. Na razie będę chodził do zawodówki stolarskiej, jednak później zamierzam skończyć zaocznie technikum rolnicze i postaram się założyć własne gospodarstwo. Może być ciężko dlatego, że nie mam na start nic poza chęciami, jednak mam nadzieję, że mi się uda. Quote
Robert ;-) Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Witaj na forum, pozdrawiam;] marzenia są po to żeby je spełniać;] Quote
ania1983 Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Kuba, witam na forum i życzę powodzenia w dążeniu do celu wielkim sukcesem wg. mnie jest już to, że w tak młodym wieku wiesz co chcesz robić i nie jest to jakaś fanaberia, bo jak piszesz od lat w temacie działasz Quote
VoYtek8 Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Witam na forum! Z tego gospodarstwa się nie utrzymasz, bo 1,5ha to niewiele, jednak jeśli zostaniesz stolarzem, a to gospodarstwo będzesz sobie prowadził w czasie wolnym to z pewnością będziesz mógł się rozwijać. Pozdrawiam Quote
dominika1989 Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Wojtek mowi jak jest ale grunt, żebyć robił to co lubisz Quote
przemek2092 Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Ambicje spore i o to chodzi, takich ludzi potrzeba ;D witam Quote
rolnik-z-widłami Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 Witam Cię na forum! Marzenia są po to żeby je spełniać... pozdrawiam! Quote
kubusjettaII Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 witam kolegę i życzę dużego samozaparcia w dążeniu do celu Quote
Recommended Posts