Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam, potrzebuje ciągnika do belarki, kosiarki, agregata itp. Mam teraz Hollanda TL90, szukam ciągnika około 90 KM -110 KM max bez tura najlepiej żeby nie miął 20 lat:) i nie za dużo elektroniki ale rewers i półbieg jak najbardziej. Przeglądam ogłoszenia, ogladałem w komisach, ale jakoś już sie pogubiłem najpierw miał być zetor pozniej Renault , MF a teraz może Same silver 100.6, a w ogłoszeniach cześć ciagników to jakoś nie wpada w oko. Proszę poradzcie jaki bedzie dobry , jakich modeli szukac na co zwracać uwage np przy Renowkach bo modeli sporo , dzięki i pozdrawiam
Posted
Sprzedałem znajomemu Zetor 9520 w idealnym stanie spasował mu właśnie do belarki i kosiarki. Agregat nim ciągałem 3,7m :) Traktor ma półbiegi lecz brak rewersu :) Pooglądaj sobie 9540 i poczytaj o nich na różnych stronach. Nie słuchaj się tych moczy mordów co ty piszą, że te traktory mają słabe pompy itp.
Posted
Dziękuje koledzy za odzew, Kimek zetory takiej biorę pod uwagę tylko ze w moim regionie nie ma jakiś pewnych, mieszkam w podlaskim ale ciągle szukam,( mazowieckim i lubelskim) a Valtry do 65 tyś to jeszcze mniej :) a macie jakieś zdanie na temat Same Silver 100.6 czytałem na forum dobre opinie ale o wcześniejszych modelach że śa mocne proste... a taki np mozliwośc kupienia bez ładowacza http://olx.pl/oferta/same-silver-100-6-z-ladowaczem-perfekcyjny-CID757-ID5ecTT.html#e56e380478