rolnik-z-widłami Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Chciałbym wszystkim forumowiczom i rolnikom złożyć życzenia na Wielkanoc Najserdeczniejsze życzeniana święta Wielkiejnocy.Dużo zdrowia, radości,pogody ducha,smacznej święconkii mokrego poniedziałku! Pozdrawiam!
rafaello3 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Dziękuję kolego ja też przyłączam się do życzeń i wszystkim życzę ,aby te święta upłynęły spokojnie w gronie rodzinnym i wiele radości niech wam przyniesie nadchodzący czas jakim jest Zmartwychwstanie Pana Jezusa .
DuzyGrzegorz Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Dziękuję za życzenia i życzę wszystkim Forumowiczom, Administratorom, Moderatorom, Gościom, i tym co zaglądają tu z różnych obowiązków, aby radość ze Zmartwychwstania napełniła Wasze serca, Waszych bliskich, Waszych przyjaciół i wszystkich ludzi! Życzę radości z naszego Forum! Mokrego i obfitego dyngusa na jutro!
Robert ;-) Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 I ja dołączam się do życzeń wszystkiego najlepszego i mokrego dyngusa bo to jutro;] choć moje siostrzenice zrobiły to dziś[5i 6 lat][ pozdrawiam;]
ania1983 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 dziękuję za życzenia i również się do nich przyłączę niech te Święta każdy spędzi w domowej, rodzinnej i spokojnej atmosferze
rolnik-z-widłami Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 Mój siostrzeniec też to dzisiaj zrobił ma 5 lat i przyjechał do nas na wielkanoc z Francji nie ma ani chwili co go przy mnie nie ma! Cały czas pomaga, w sumie dobrze bo młoda krew na ziemię przychodzi, hehehehe
kubusjettaII Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Ja również wszystkim pragnę złożyć najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych, niech Zmartwychwstały Jezus wnosi w wasze życia i domostwa wszystko co szczęściem się zwie.
Recommended Posts