Stiven1983 Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 Mam takie pytanie do kolegów i koleżanek z jakich stron pobieracie filmy P2P o ile pobieracie oczywiście. I czy możecie jakieś polecić ?? Quote
VoYtek8 Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 Co do filmów to od paru tygodni poszukuję pełnej wersji programów dokumentalnych Nat Geo Wild typu "Dzika Rosja", "Dzika Skandynawia". Bardzo ciężko je znaleźć ponieważ stacja dobrze chroni swoje programy. Jednak może ktoś kiedyś widział gdzie można je pobrać? Ew. chętnie obejrzę filmy o przyrodzie Czarnobyla. Jakieś propozycje są? Pozdrawiam Quote
Rico Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 voytek8 , może pamiętasz jak tutaj na forum pewna osoba prosiła o podanie nazw maszyn z czarnobyla, bo potrzebował do pracy, może skontaktuj się z tą osobą Quote
mora Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Pobieramy, czy oglądamy? pobierać najłatwiej z YouTube , a portali do oglądania jest sporo- darmowe to np zalukaj.tv/ , kinoman.tv/auth/login , playtube.pl/ Quote
Bukaciarnia.pl Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Najlepiej pobierać z torrentów, np: tnttorrent.info/ Quote
talar Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Ja to filmy pobieram z wypożyczalni Ale dużo bardzo można znalezc na darmowych różnych streamach, wystarczy trochę poszukać Quote
wheatlover Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Można z torrentów, ale nie wiem czy to legalne. Natomiast jest dużo serwisów do oglądania online i tam chyba bezpieczniej oglądać filmy, czy seriale. Quote
maricn35 Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Korzystam od paru miesięcy z serwisu filefox.pl i można tam znaleźć różne pliki w tym filmy i seriale. Fajnie się pobiera bo w ramach raz wykupionego transferu można dużo naściągać i limit nas nie obowiązuje. I to co mi się najbardziej podoba to zachowuje się pełną anonimowość podczas pobierania. Quote
VoYtek8 Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Kolego @marcin35 anonimowość w internecie to mit w który wierzą tylko dzieci. Pozdrawiam Quote
Michal207 Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Ja bym to inaczej ujął: Anonimowość w internecie to mit w który nie wierzą już nawet dzieci. Też pozdrawiam. Quote
Bogumil Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 To jest podobnie jak z przekraczaniem szybkości, jednego złapią 1000 przejedzie. Ja ogłądam w youtubie. Quote
Roosevelt Posted January 20, 2017 Report Posted January 20, 2017 Na cda obecnie, zalukaj niestety po zmianach się strasznie tnie Quote
Recommended Posts