damianus87 Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 Kupie talerzówkę do ciągnika 78 KM, najchętniej firmy John Deere. nr.tel 723-506-009 Quote
Ojciec Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 Witamy gorąco polecam tą talerzówkę bardzo dobrej jakości a co najważniejsze John Deere cena jak za taki wypasiony model naprawdę przystępna pozdrawiam. Link do aukcji: http://allegro.pl/lusi-britains-45060-brona-talerzowa-john-deere-i4123520096.html Quote
damianus87 Posted May 5, 2014 Author Report Posted May 5, 2014 no elegancka talerzówka ojciec, jestem przekonany ze świetnie sprawdza sie w Twoim "gospodarstwie". ja osobiscie szukam czegos bardzej realistycznego na moje potrzeby . . . ;p Quote
Ojciec Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Zapewniam cię że moja talerzówka sprawdza się w moim gospodarstwie i nie tylko. I nie jest to talerzówka firmy John Deere. Jeżeli potrzebujesz talerzówki do ciągnika o mocy 78 KM i ma być to firma John Deere to polecam udać się do najbliższego producenta talerzówek w twojej okolicy czy też z kontaktować się z nim telefonicznie i niech ci ją pomalują na zielono żółty kolor a ty zamówisz naklejkę przez internet i sobie ją sam nakleisz. Natomiast jeżeli w twoim pierwszym poście nastąpiło jakieś przejęzyczenie związane z mocą i zamiast 78 KM miało być 780 KM to zwracam honor lecz takie brony talerzowe są dostępne tylko w USA. Jeżeli chciał byś nabyć taką bronę z USA to mogę pomóc tobie w załatwieniu sprawy pozdrawiam. Quote
Recommended Posts