pablos Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Witam , sprawa jest poważna może ktoś ma pomysła jak zwalczyćkaca , w sobotę chciałem zamontować przepusty na rowie niestety sąsiad wpadł na to samo po pierwszej butli doszliśmy do wniosku po cholerę robić dwa mostki skoro można zrobić jeden szeroki przy dyskusji jak to zrobić pojawił się następny delikwent a potemposzło lawinowo nie pamiętam dokładnie ale zebrało się około 10 chłopafinał jest taki że przepusty zostały nie zamontowane a ja mam w......ną balbinę na chacie i bolącą glacę i radę chłopaki pijtaile dacie radę Quote
Robert ;-) Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Najlepiej nie pić;] a tak poważnie to ja pije tylko księżycówkę i tego problemu nie mam;] Quote
kubusjettaII Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Mówią że najlepiej to dzień wcześniej nie pić. Cóż, w tej kwestii akurat chyba nie ma złotego środka, ale różne sposoby, dużo cytryny, 2KC, tak zwanego "klina" co zapobiega drastycznemu ubytkowi promili z krwi i organizm lepiej znosi trzeźwienie. Pewnie zmieszaliście kilka rodzai alkoholi, zazwyczaj tak bywa, a to najbardziej zdradliwe... Quote
Rico Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 świeże powietrze, dużo napojów aby wypłukać alkohol, kąpiel, łyżeczka cukru, sok pomidorowy uzupełnia potas wypłukany przez alkohol, POWODZENIA Quote
VoYtek8 Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Mówią że na kaca najlepsza jest praca, no ale niedziela jest, więc trzeba sobie jakoś inaczej radzić. Chodzi o to żebyś uzupełnił w swoim organiźmie wszystko to co wypłukałeś alkoholem. Czyli pij soki i jedz owoce/warzywa w dużych ilościach (wiem że z pewnością to będzie ciężkie). Jednak, no idealnego sposobu nie ma, swoje musisz odchorować. Pozdraiwam Quote
dominika1989 Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Nie ma coteraz wymyslać, w końcu jak mawia Solska z ''kogla-mogla'' nikt nie pije dla przyjemności tylko jak jest mus, a tu mus był najlepiej dużo pić, nawet jak już nie chce sie pic to dalej uzupełniać płyny co pomaga szybciej filtrować organizm a dwa, łyzeczka cukru i sok z pomidorow/cytryny. Quote
Recommended Posts