Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam , sprawa jest poważna może ktoś ma pomysła jak zwalczyć

kaca , w sobotę chciałem zamontować przepusty na rowie niestety

sąsiad wpadł na to samo po pierwszej butli doszliśmy do wniosku

po cholerę robić dwa mostki skoro można zrobić jeden szeroki

przy dyskusji jak to zrobić pojawił się następny delikwent a potem

poszło lawinowo nie pamiętam dokładnie ale zebrało się około 10 chłopa

finał jest taki że przepusty zostały nie zamontowane a ja mam

w......ną balbinę na chacie i bolącą glacę i radę chłopaki pijta

ile dacie radę :P

Posted
Mówią że najlepiej to dzień wcześniej nie pić. Cóż, w tej kwestii akurat chyba nie ma złotego środka, ale różne sposoby, dużo cytryny, 2KC, tak zwanego "klina" co zapobiega drastycznemu ubytkowi promili z krwi i organizm lepiej znosi trzeźwienie. Pewnie zmieszaliście kilka rodzai alkoholi, zazwyczaj tak bywa, a to najbardziej zdradliwe...
Posted
świeże powietrze, dużo napojów aby wypłukać alkohol, kąpiel, łyżeczka cukru, sok pomidorowy uzupełnia potas wypłukany przez alkohol, POWODZENIA :)
Posted
Mówią że na kaca najlepsza jest praca, no ale niedziela jest, więc trzeba sobie jakoś inaczej radzić. :D Chodzi o to żebyś uzupełnił w swoim organiźmie wszystko to co wypłukałeś alkoholem. Czyli pij soki i jedz owoce/warzywa w dużych ilościach (wiem że z pewnością to będzie ciężkie). Jednak, no idealnego sposobu nie ma, swoje musisz odchorować. :D Pozdraiwam :)
Posted
Nie ma coteraz wymyslać, w końcu jak mawia Solska z ''kogla-mogla'' nikt nie pije dla przyjemności tylko jak jest mus, a tu mus był :D najlepiej dużo pić, nawet jak już nie chce sie pic to dalej uzupełniać płyny co pomaga szybciej filtrować organizm a dwa, łyzeczka cukru i sok z pomidorow/cytryny.