33RoLnIk33 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Witam jestem nowy na forum:D Mam 1,5ha ale pragnę w przyszłości powiększyć. Jak na razie coś będziemy wynajmować. Hoduję byczka,3 owce,świnie,kury,króliki,indyki,kaczki.Mam takie pytanie chcę zakupić traktor bo nie mam czym pola obrobić i albo kuzyn albo kółko rolnicze uprawia mi ziemie.Więc jaki traktor mogę kupić na 1,5ha oprócz ursus-330,360 ,t-25? Quote
VoYtek8 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Witam na forum! Jesli masz jakieś pytania dot. prowadzenia gospodarstwa lub zakupu maszyn rolniczych to utwórz wątek w odpowiednim dziale, bo ten służy tylko do powitań! Pozdraiwam Quote
Robert ;-) Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Witaj na forum;] w sprawie ciągnika i pozostałych spraw, załóż temat Maszyny rolnicze i urządzenia i tam postaramy ci doradzić,pomóc w wyborze;] Quote
ania1983 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 witam nowego Kolegę i zapraszam do udzielania się na forum Quote
Recommended Posts