Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam z tego co przeczytałem o nim na innych forach ludzie nie są z niego zadowoleni dno jest płaskie na większe odległości nawóz jest rozprowadzany nierównomiernie. Zachęcam do dokładnego zgłębienia tematu również na innych forach. Ja osobiście posiadam rozsiewacz innej firmy więc nie miałem z nim do czynienia ale wydaje mi się ze warto takie pieniążki zainwestować w inny sprzęt i spać spokojnie. Pozdrawiam.
Posted
Myślałem o za-u, w razie czego łatwiej wymienić talerze wysiewające niż w za-f. A wiadomo że w używanych maszynach czasami będziemy musieli coś wymienić. Natomiast jeżeli potrzebujesz mniejszego wysiewacza to jak najbardziej za-f będzie dobrym wyborem.
Posted
Witam. Ja na twoim miejscu kupił bym amazone jednak niemiecki to nie niemiecki blacha gruba i wogule trwalszy rozsiewacz a nie po polskim to po sezonie już farba odpada ja kupiłem z dexwala i teraz żałuje bo miałem propozycje kupienia amazone. Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Jak policzysz to wszystkie rauch, lely amazone kosztują podobnie. Taniej można kupić polskie produkcje ale jakość często odbiega. Znajomy m arozsiewacz z Brzegu. Dał 12 tys. Taki w Amazonie kosztował 16. Talerze ma nierdzewne ale śruby już dali ocynkowane, po 2 miesiącach śrub już nie dało rady odkręcić.