edek Posted May 7, 2014 Report Posted May 7, 2014 Znajomy ma na sprzedaż dwie zaprawiarki do ziarna, własnej konstrukcji. Są to zaprawiarki w formie beczki (ustawionej pionowo), w której to przesypuje się zboże. Jedna jest z silnikiem elektrycznym druga na korbkę.Ile może żądać za takie zaprawiarki ??? pozdrawiam Quote
muzyk Posted May 7, 2014 Report Posted May 7, 2014 Można kupić starą betoniarkę za psie grosze i nie bawić się w jakieś kombinacje bo będziesz miał i betoniarkę i zaprawiarkę no cuż wybór jest twój.Pozdrawiam. Quote
edek Posted May 8, 2014 Author Report Posted May 8, 2014 Można kupić starą betoniarkę za psie grosze i nie bawić się w jakieś kombinacje bo będziesz miał i betoniarkę i zaprawiarkę no cuż wybór jest twój.Pozdrawiam. Ale ja nie mam zamiaru kupić tych zaprawiarek kolego, pytam ile mogę za nie żądać bo chcę je wystawić znajomemu na sprzedaż tylko nie wiem za ile ??? Quote
henryk Posted May 15, 2014 Report Posted May 15, 2014 no cóż zależy od amatora ja np. może za100zł. to bym kupił,bo też mam betoniarkę ze szczelnym deklem i jest super,tak więc nie ma reguły ile żądać ,,podaż zależy od popytu''-pozdrawiam Quote
garzew Posted May 16, 2014 Report Posted May 16, 2014 Może zamieść jakieś zdjęcie to będziemy mogli bardziej ocenić ile kto by dał za taką zaprawiarkę, bo tak to możemy sobie strzelać cenami. Quote
Kimek Posted May 16, 2014 Report Posted May 16, 2014 Zrób sobie zaprawiarkę ze starego bączka lejowego. koszt max 400-500 zł Quote
Recommended Posts