michael00ursus Posted May 9, 2014 Report Posted May 9, 2014 Witam. Chciałem się coś dowiedzieć o maszynach lemken a tak dokładniej o siewniku co możecie powiedzieć mi o tych siewnikach? Czy są dobrym sprzętem do siania ?? Quote
milczar4 Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Jeżeli chodzi o dokładność wysiewu (wykręcania), a zwłaszcza umieszczenie ziarna na odpowiedniej głębokości, to nie ma wg mnie lepszych.Ps. a to są chyba jedne z najważniejszych rzeczy przy siewniku. A co dokładniej u Ciebie oznacza?CO chciałbyś wiedzieć?Jaki siewnik cię interesuje: mechaniczny, pneumatyczny, pneumatyczny z wysiewem mechanicznym czy pneumatyczny z wysiewem elektrycznym? Quote
RolnikFM Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Witam koledzy mnie interesowałby model SolitAir8 to jest pneumatyczny z wysiewem elektrycznym jak się nie myle. Co byście powiedzieli o takim siewniku jest godny uwagi i prosiłbym o jakieś zalety i wady tego modelu jesli znacie cene to również proszę Pozdrawiam Quote
Recommended Posts