Kimek Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 Witam jestem z Dolnegośląka chciałem się spytać czy jak 2 lata temu przejąłem gospodarstwo 7,5ha to mogę się starać o jakieś dopłaty z uni ? Quote
garzew Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 Programów jest dużo raczej będzie ich wiele gdy tylko ruszy nowy PRWO 2014-2020. Najlepiej zaglądaj na strony ARiMR i ministerstwa rolnictwa tam zawsze z wyprzedzeniem ogłaszają nabory na dane programy. Skontaktuj się też z lokalnym ODR-em tam też wiele sie dowiesz. Najważniejsze to mieć pomysł na działalność bo wymaganie robią coraz większe i bardziej rygorystyczne. Quote
myszpolna Posted May 29, 2014 Report Posted May 29, 2014 garzew dobrze pisze. czy masz jakis pomysl co chcialbys robic? bo tak jak do nich pojdziesz bez pomyslu to bez sensu - zastanow sie nad tym, wybierz pare pomyslow na ktore moglbys sobie pozwolic i w jakims sensie cie pociagaja i wtedy mozna rozmawiac ;-) Quote
Recommended Posts