Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szukam "nowego" opryskiwacza najlepiej o poj. 800l (maksymalnie 1000l chociaż niechętnie) i długości lancy 18m. Nie narzekał bym także gdyby posiadał chociaż jakiś najprostszy komputer i boczny rozwadniacz. Przeglądałem oferty i nawet zainteresował mnie opryskiwacz firmy Tecnoma ale nie wiem jakie są opinie na jego temat.

Proszę wszystkich o rady.

Pozdrawiam!

Posted
Kolego też zastanawiam się nad kupnem opryskiwacza z tej samej firmy .Firma ta ceny ma dość przystępne i sprzęt wygląda na solidny .Mnie interesuje 1000 litrowy z lancami 15 metrów oczywiśćie rozkładane hydraulicznie ,to samo z regulacją na skosach .Przeglądałem ofertę Krukowiaka ,to cena mało mnie fotel nie wbiła ''Apollo 1000 H /15''.Ale firma ma prawo się cenić .
Posted
Mikruss ja mam siewnik hassia du 300 super siewnik mam do niego 2 żebatki dostałem przy zakupie od handlarza wstawiam 1 zębatkę robię na 12m wstawiam 2 robię na 15m jest jeszcze z pewnością na 18,21,24 metry :)
Posted
Ja koniecznie potrzebuje lance 18m. Tecnoma owszem ceny ma bardzo przystępne i w sumie chyba ją wybiore bo nie mam zamiaru wydawać +/- 20tys. na opryskiwacz, bo oszczędzam na inny wydatek.
Posted
opryskiwacz hardi poszukaj 18m nie wiem czy znajdziesz ja mam 12 metrów super opryskiwacz jestem z niego zadowolony on ma pojemność 850litrów ale idzie zmieścić 1000l