Andrzej92xp Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Witam. Mam takie pytanie jaki herbicyd polecacie na likwidację trzcina na łące i ugorze?? Quote
rafaello3 Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 U mnie na łące też jest trzcina i powiem Tobie ,że koszenie regularne bardzo pomogło .Chociaż moje opasy zawsze bardzo lubiły te liście ususzone zajadać Quote
Pitek Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Ostatnio natknałem się na artykuł na agropolska.pl związany z wprowadzeniem przez Monsanto jakiegoś nowego herbicydu. Stosował już może ktoś. Zawsze mam jakieś podejrzenia co do stosowania tego typu produktów. Kusi mnie fakt, że można je stosować zaraz po deszczu co w niektórych przypadkac zmnacznie ułatwiłoby mi pracę. Herbicyd nazywał się chyba Roundup Flex 480 ale nie wiem czy jest już dostępny w sklepach. Quote
troszkin Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Pitek słyszałem o tym nowym Roundupie fakt bedzie można stosować po deszczu tylko znając życie jako nowość to bedzie bardzo drogi. Obecnie w sklepach go jeszcze nie maPozdrawia m Quote
Recommended Posts