Jump to content

Recommended Posts

Posted

Każdy by chciał kasę.:P

Na dotacje trzeba się masę napracować i na chodzić, spełniać wiele kryteriów i wymagań, to już nie te czasy kiedy dopiero wchodziliśmy do UE i kasę dostawał praktycznie każdy kto się nie bał wyciągnąć po nie rękę

Posted

Ja nadal nie rozumiem sensu tego wątku:)

Bo co to unię interesuje że ty chcesz sobie kupić ciągnik? niby z jakiej okazji ma dać ci kasę?

No chyba że unia daje jakieś "bonusy":) bo jak tak to może i ja skorzystam bo chętnie bym zamienił swojego trzydziestoparoletniego władka na coś nowocześniejszego:)

Pozdrawiam

Posted
No tak jak już wyżej wymieniono trzeba spełniać wiele kryteriów i wymagań i jak chcesz se załatwić dopłate to musisz mieć gościa dobrego w ARiMR i dać mu troche w "łape" żeby ci papiery potrzebne wypełnił tak jak trzeba...uwierz mi opłaca się i trzeba wiedzieć kiedy jest termin przyznawania dopłaty z UE, bo na przykład tego roku nie było na maszyny dopłat :D Pozdrawiam Piotrek :D
Posted

Od 15 maja do 21 czerwca można składać wnioski na dotację z UE dla młodych rolników. Są to ostatnie środki z perspektywy unijnej 2007-2013, które zostały przeniesione z innych programów. Można otrzymać nawet 100 tys. zł. Nie zwlekaj. Skontaktuj się z nami i dowiedz się szczegółów. Pomożemy Ci zdobyć te pieniądze. Kolejna okazja będzie najprawdopodobniej dopiero za rok. KP Consulting ? Konsorcjum Biznesu, Ul. Zakładowa 11, 62-510 Konin, tel.: 516-08-22-26, tel.: 504-39-34-65, e-mail: biuro@konsorcjumbiznesu.pl

myślę że powyższy post Cię zadowoli-wyczytałem to ogłoszenie na LM-dzwoń i pochwal się sukcesami -pozdrawiam

Posted
Kolego ''henryku'' na MR trzeba spełnić odpowiednie warunki ,żeby otrzymać pozytywną decyzję ,a następnie pieniążki .Z marszu nie dostaniesz,a że ktoś coś pisze i obiecuje ,to nie musi być to miarodajne .