kunuspatyk Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 witam mam pytanie czy unia europejska przyzna kase na nowy ciągnik za 65 tyś lub 140 tyś czekam na wasze odpowiedzi Quote
adam1208 Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 No pewnie, zadzwoń do nich i najpóźniej jutro pieniądze będziesz miał na koncie. Quote
Tofik Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 Możesz rozwinąć temat bo za bardzo nie rozumiem o co chodzi:)Pozdrawiam Quote
kunuspatyk Posted May 20, 2014 Author Report Posted May 20, 2014 nom bo musze kupic duzy ciągnik do 65 tyś i własnie musze mieć duzo kasy z uni europejskiej Quote
garzew Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 Każdy by chciał kasę.Na dotacje trzeba się masę napracować i na chodzić, spełniać wiele kryteriów i wymagań, to już nie te czasy kiedy dopiero wchodziliśmy do UE i kasę dostawał praktycznie każdy kto się nie bał wyciągnąć po nie rękę Quote
kunuspatyk Posted May 20, 2014 Author Report Posted May 20, 2014 aha bo ja mam gospodarstwo roślinno- nasienne Quote
henryk Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 dis zmów paciorek i idź spać jutro będzie lepiej-pozdrawiam Quote
Tofik Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 Ja nadal nie rozumiem sensu tego wątku:)Bo co to unię interesuje że ty chcesz sobie kupić ciągnik? niby z jakiej okazji ma dać ci kasę?No chyba że unia daje jakieś "bonusy":) bo jak tak to może i ja skorzystam bo chętnie bym zamienił swojego trzydziestoparoletniego władka na coś nowocześniejszego:)Pozdrawiam Quote
piterrrmen94 Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 No tak jak już wyżej wymieniono trzeba spełniać wiele kryteriów i wymagań i jak chcesz se załatwić dopłate to musisz mieć gościa dobrego w ARiMR i dać mu troche w "łape" żeby ci papiery potrzebne wypełnił tak jak trzeba...uwierz mi opłaca się i trzeba wiedzieć kiedy jest termin przyznawania dopłaty z UE, bo na przykład tego roku nie było na maszyny dopłat Pozdrawiam Piotrek Quote
kubusjettaII Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 No pewnie' date=' zadzwoń do nich i najpóźniej jutro pieniądze będziesz miał na koncie.[/quote'] jak macie numer to podajcie na forum też bym zadzwonił... może nawet dwa razy... Quote
rafaello3 Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Przyłączam się do prośby o nr telefonu w sprawie dofinansowania zakupu ciągnika i maszyn najlepiej bezpośrednio do Unii .Odwdzięczę się i stawiam skrzynkę oranżady Quote
henryk Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Od 15 maja do 21 czerwca można składać wnioski na dotację z UE dla młodych rolników. Są to ostatnie środki z perspektywy unijnej 2007-2013, które zostały przeniesione z innych programów. Można otrzymać nawet 100 tys. zł. Nie zwlekaj. Skontaktuj się z nami i dowiedz się szczegółów. Pomożemy Ci zdobyć te pieniądze. Kolejna okazja będzie najprawdopodobniej dopiero za rok. KP Consulting ? Konsorcjum Biznesu, Ul. Zakładowa 11, 62-510 Konin, tel.: 516-08-22-26, tel.: 504-39-34-65, e-mail: biuro@konsorcjumbiznesu.plmyślę że powyższy post Cię zadowoli-wyczytałem to ogłoszenie na LM-dzwoń i pochwal się sukcesami -pozdrawiam Quote
rafaello3 Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Kolego ''henryku'' na MR trzeba spełnić odpowiednie warunki ,żeby otrzymać pozytywną decyzję ,a następnie pieniążki .Z marszu nie dostaniesz,a że ktoś coś pisze i obiecuje ,to nie musi być to miarodajne . Quote
henryk Posted May 22, 2014 Report Posted May 22, 2014 przecież ja o tym dobrze wiem-i ja o nic się nie dobijam,tylko nasz młodszy kolega,traktuję to z przymrużeniem oka-pozdrawiam euroentuzjastów Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Najlepiej będzie udać sie do odpowiednich organów i zapytać jak to wygląda oraz jakie kryteria musisz spełnić,w końcu od tego należałoby tutaj zacząć aby myśleć o dopłatach,prawda? Quote
Recommended Posts