Jump to content

Recommended Posts

Posted
w poniedziałek 23.05.2011 odbędzie się protest polskich rolników, ale że wybory tuż tuż więc jadą tylko sami związkowcy związani z PSL-em odmówiono innym związkom wyjazdu na ten protest. Ludzie nazbierali mnóstwo podpisów pod ten protest, lecz nie dane jest im reprezentować Naszego Kraju. Wstyd Panowie z Kółek Rolniczych, wstyd
Posted

Z tego co wiem to chłopaki z ZZR Samoobrony jeździli za podpisami w sprawie protestu domagając się równych dopłat. Myślałem, że oni tam jadą. Już nie raz z tego wynika Samoobronę odstawiają na boczny tor, żeby przypadkiem nie pokazali ich w mediach. Jak w lutym i marcu Samoobrona wyszła na drogi upominając się o polskiego chłopa to w Brukseli Solidarność chwaliła się przed kolegami z innych krajów, że to oni walczyli o poprawę opłacalności na polskiej wsi. Nie jestem za Lepperem ale brakuje go dziś i Samoobrony w sejmie, przynajmniej coś im wykrzyczał i liczyli się z nim, Zastanawia mnie kto jest w tych kołkach rolniczych ile członków ten związek zrzesza, jestem z mazowieckiego i nie słyszałem aby ktoś działał w tym związku. pozdrawiam.

Guest katjuszka
Posted

w poniedziałek 23.05.2011 odbędzie się protest polskich rolników' date=' ale że wybory tuż tuż więc jadą tylko sami związkowcy związani z PSL-em odmówiono innym związkom wyjazdu na ten protest. Ludzie nazbierali mnóstwo podpisów pod ten protest, lecz nie dane jest im reprezentować Naszego Kraju. Wstyd Panowie z Kółek Rolniczych, wstyd

[/quote']

Nieprawda ze jadą sami związkowcy związani z PSL. ja wiem o tym ze w wyjezdzie uczestrnicza delegaci izb rolniczych ktorzy wcale nie musza popierac PSL