Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak wiecie albo nie wiecie zakupiłem zetora (krajowego)

Ale niestety w krajowych w standardzie zetory nie miały montowanego radia

I teraz mam do was pytanie czy ma ktos Zetora 4341/5341/5341/7341/proxime 8441 i pochodze z taką kabina jak te podele Z oryginalnie załorzonym radiem ?

Bo niewiem gdzie w moim wyciac dziury na głosniki z przodu pod dachem

Pułka na radio jest wycięta oryginalnie ale na głosniki nic nie ma :/

Jeli ktos ma załoprzone oryginalnie radio to prosił bym o podesłanie zdjecia jesli jest taka mozliwosc :)

Posted

Massay1 - Ja nie msuze patrzec w internetowej instrukcji bo mam taką ksiazke :P Gosciu dał ją do zetora :P

Kimek on zadko kiedy bedzie chodził przy turze i mi chodziło zeby miał biegi z boku

poszukam troche ja maja inne ciagniki pozakładane

Posted

Chodzi mi tylko o to jak oryginalnie maja te zetory radio załorzone bo wersje eksportowe miały oryginalnie załorzone ale nigdzie nie moge znalesc zadnego zdjecia :/

A w katalogu nie ma bo posiadam katalog czesci do zetorów z tej serii i nic nie ma

Posted
Kolego te zetory wychodziły bez radia tylko jak ktoś chciał mieć radio to przyjeżdżał elektryk i montował je w takich miejscach jak kupujący chciał ;)
Posted

No ja mam juz tą całkiem nową kabine takie jak mają zetory proximy ;)

Niewiem dlaczego miejsce na radio jest zrobione znaczy dziura jest tylko ze zaslepiona a na głosniki nie ma ale juz wiem jak załorze głosniki ;)

Teraz moje pytanie jakie głosniki kupic ? chodzi mi zeby nie były za duze rozmiarowo

Posted
Chodziło mi raczej o same głosniki bo jak wytne dziury w przednim panelu pod dahcem to nie mam jak tego swawic a jak bym kupił same głosniki z tą siateczka to by było najlepiej tylko niewiem gdzie szukac :P moze wy cos znajdziecie takiego ?