daniel115 Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 Cześć jestem tutaj nowy. Obecnie kończę II klasę gimnazjum. W przyszłym roku piszę egzaminy i przydało by się pomyśleć o wyborze szkoł chcę iść do szkoły rolniczej który kierunek obrać w tej szkole co jest w linku www.zsdjordanow.iap.pl/ Z góry dziękuje za odpowiedź Quote
rolnik-z-widłami Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 Jaki kierunek to już jest twój wybór... Quote
33RoLnIk33 Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Jeżeli chcesz zawód związany z rolnictwem to musiał by to być technik rolnik,ale jak widzę na stronie tej szkoły nie ma takiego kierunku.Jak ma być z tej szkoły ,której podałeś link to z tych kierunków to najlepszym rozwiązaniem by był technik architektury krajobrazu.Pozdrawiam:D Quote
rafaello3 Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Rolnik 33 ma rację z kierunkiem ,jakim możesz wybrać . Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Technikum rolnicze będzie moim zdaniem najbardziej odpowiednie w tej sytuacji i właśnie taką szkołę proponuję,co o tym sądzisz? Zresztą jeżeli wątek jest aktualny to daj znać na co się zdecydowałeś,jaką ścieżkę wybrałeś. Quote
pawel98k Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Poszukaj w swojej okolicy Technik Mechanizacji Rolnictwa bo u mnie najblirzsza taka szkola jest w Radomiu dobrze wyposażona i uczniowie jeżdzą na praktyki do Niemiec.Czy wykluczasz internat? bo jak nie to szukaj szkoły gdzies dalej Quote
karmijaxx Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Mój syn tam uczęszczał i ogólnie na szkołę nie narzekał. Zawsze tylko wspominał, że brak kawomatowAle wydaje mi się, że to można przeskoczyć. Quote
Recommended Posts