Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam ;) ja mam w tym roku na 5 klasie żyto hybrydowe właśnie kws :) na wygląd jest ładne, kłosie długie ale zobaczymy czy całe sie napełni ;) czekam na żniwa i wtedy można powiedzieć coś więcej o opłacalności ;)
Posted
Dopłata do materiału siewnego dotyczy praktycznie większości zbóż, takie żyto jak najbardziej, tylko musisz mieć odpowiednie zaświadczenie że jest to materiał kwalifikowany lub elitarny
Posted
Zgadzam się z Przedmówcą,musisz mieć na to odpowiednie kwity i myślę,że nie powinno być absolutnie żadnego problemu z uzyskaniem dopłaty na zboże hybrydowe. Zresztą mój znajomy też się o to starał,więc zapytam go o szczegóły.
Posted

Dopłata do materiału siewnego dotyczy praktycznie większości zbóż' date=' takie żyto jak najbardziej, tylko musisz mieć odpowiednie zaświadczenie że jest to materiał kwalifikowany lub elitarny

[/quote']

Dokładnie potwierdzam kolegi wpis i dodam od siebie ,że faktura jest głównym dokumentem do otrzymania dotacji nasiennej .