czesiek888 Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 Nie zarabiasz, ale masz pod ręką to prawda. Ale ktoś cały czas musi ktoś byc na miejscu żeby wydał... Quote
tomcio112 Posted November 4, 2019 Report Posted November 4, 2019 Czy używacie jakiś podgrzewaczy do poideł dla drobiu lub królików? Ja nigdy nie stosowałem i nie stosuję, ale zamierzam coś zakupić na sezon zimowy w razie "w". Ogólnie kurnik mam ocieplony, podbitka również zrobiona więc w środku się nie obawiam, ale na zewnątrz na wybiegu dobrze mieć jakieś poidło. Coś polecicie? Quote
Vademecum Posted November 4, 2019 Report Posted November 4, 2019 poco ci na wybiegu poidło w zimie ? Jak zimno to kur nie powinienneś wypuszczać, a jak wypuścisz to nie nadługo. Wystarczy na zime poidło w kurniku. Quote
tomcio112 Posted November 7, 2019 Report Posted November 7, 2019 Chce żeby też wyszły na świeże powietrze, nie chce ich całą zimą trzymać w zamknięciu Quote
Vademecum Posted November 7, 2019 Report Posted November 7, 2019 nie wypuszcza sie kur na błoto, wietr albo mróz - zachorują ci a jak będzie sie chciała napić to pójdzie do kurnika. Quote
Recommended Posts