Gusiek Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Cóż za faux pas popełniłam lecąc od razu z pytaniami do działów tematycznych... A szukałam jakiejś powitalni i chyba mnie zamroczyło, bo nie widziałam.Witam się zatem ze wszystkimi i liczę na ciepłe przyjęcie. Pytań będzie mnóstwo. Mieszkam na Mazurach, od 4 lat mam jakieś 9 ha ziemi, ładną stodołę z potencjałem i dom prawie na ukończeniu. Przeprowadzka w tym roku. Pozdrawiam Quote
wiejskieżycie Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Witam i pozdrawiam. Fajny awatar. Twoje alpaki??? Quote
Gusiek Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Dziękuję Jeszcze nie moje Ale za rok zmienię na swoje, może szybciej. Quote
wiejskieżycie Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Ooo. To w odwiedziny wpadnę, bo jeszcze na własne oczy nie widziałem tych zwierząt. One też plują czy tylko lamy to robią? Quote
Gusiek Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Zapraszam, chętnie się pochwalę, jak przybędą Teoretycznie plują, ale to tak przyjazne i spokojne zwierzęta, że nie wiem, co by im trzeba zrobić, żeby człowieka opluły Quote
dominika1989 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Witam milego czasu spedzanego na forum życzę Quote
garzew Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Witam serdecznie nowego użytkownika, jak pogoda w krainie nad jeziorami dopisuje? Quote
przemek2092 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Witamy serdecznie ! w pięknej krainie mieszkasz ;D Quote
Gusiek Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Miło mi, pozdrawiam wszystkich Pogoda nad jeziorami bez niespodzianek, duuużo wody z nieba, powietrza i wszędzie naokoło Ciepło przy tym, więc Mazury już pięknie wystrojone w zieleń i kwiaty na powitanie wakacyjnych gości. Quote
Recommended Posts