Glaca Posted June 3, 2014 Report Posted June 3, 2014 Czy opłaca się hodować byki mięsne w małej ilości np 5 sztuk? Warunki są w miare. Quote
rafaello3 Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Czysto rasowe mięsne ???.Chcesz kupić już cielaki ,czy pierw krowy mamki ?.Dla mnie ta cena na opasy obecnie jest śmieszna .Pozdrawiam . Quote
Wielki124 Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 to pytanie jest nie na miejscu jednemu opłaca się iść do roboty i zarobić 2 tys a drugi woli dostać 500 zł zasiłku i cieszyć się że nie musi iść do roboty a co do byków narazie nie mam czasu bo mam robote przy kolczykowaniu cielaków ale napisze ci napisz mi co masz ile ziemi jaki region i maszyny i jaki masz budynek bo tak to se mogę Quote
rolnik-z-widłami Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Farmers. Ty chodziłeś do szkoły? piszesz bzdety non stop! Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Wszystko zależy od tego jak spojrzysz na całą sytuację,moim zdaniem 5 sztuk jest średnio opłacalne jak dal samego siebie. Podaj szczegóły,czy np kupujesz cielaki czy masz inną koncepcję. Każdy szczegół bezie istotny. Quote
Recommended Posts