Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witamy,

zapraszamy do udziału w nowym Programie Telewizji Polskiej "Rolnik szuka żony".

Jest to szansa na znalezienie miłości swojego życia, przeżycie niesamowitej przygody, poznanie nowych ludzi oraz wzbogacenie swojej "skrzynki" życiowych doświadczeń.

Jeśli kochasz życie na łonie natury, jesteś osobą otwartą na nowe doświadczenia, która nie boi się przygody i gotowa jest zaryzykować by poznać swoją drugą połówkę, program "Rolnik szuka żony" jest dla Ciebie?

Ośmiu prawdziwych mężczyzn szuka w nim wybranki swojego serca. Mają wszystko: dostęp do najnowszych technologii, ciekawą i pewną pracę, dach nad głową, przyzwoite zarobki oraz czas na rozwijanie własnych pasji i zainteresowań. Do pełni szczęścia brakuje im tylko partnerki ? takiej, która zechce dzielić z nimi radości i smutki dnia codziennego.

Sylwetki Panów można poznać oglądając pierwszy odcinek programu

vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/rolnik-szuka-zony/wideo/21052014/15275708

oraz przeglądając ich oficjalne profile na facebooku.

Aby zgłosić się do udziału w programie wystarczy wejść na stronę rolnikszukazony.tvp.pl, wypełnić krótki formularz i czekać na telefon od kogoś z redakcji programu.

Można również zgłosić się telefonicznie, dzwoniąc pod jeden z poniższych numerów:

- 606 470 634

-797 408 305

-797 408 304

Przygoda, a może nawet miłość życia, czekają.

Z poważaniem, Redakcja Programu.

Posted
Oglądałam ten program- dosyć fajnie zrobiony. Jeden z rolników jest z mojej okolicy- nie wiedziałam nawet ,że szuka towarzyszki życia. Odważne chłopaki z nich. Podziwiam i życzę powodzenia.
Posted

No i jak, oglądał ktoś? :P

Przyznam, że z ciekawości włączyłam.

Fajne chłopaki i ciekawy przekrój :D Ale nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że przedstawiamy tu rolnika jako jakieś dziwo na kiju dla miastowych. Prowadząca sztywna i sztuczna. W sumie to rozrywka dla gawiedzi, więc nie ma co się jakichś wysokich lotów spodziewać, ale lekkie zażenowanie towarzyszy :rolleyes:

Bardzo zabawne było podkreślanie, że rozwódka to nienienie (no bo co ludzie powiedzą) :D

Posted

Najpierw , większość z tych cymbałów [były wyjątki ] powinna się trochę ogarnąć [fryzura ubiór ] za sam wygląd

5 lat odsiadki , o tekstach nie wspomnę , wcale się nie dziwię że są sami , jeszcze te niby nie duże wymagania

spokojna , uczciwa , pracowita , oszczędna , panna itd !

Posted

kubusjettaII proszę, to link, właśnie obejzałam całosć vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/rolnik-szuka-zony/wideo/21052014/15275708

program nawet ciekawy, wymagania jak wymagania, każdy patrzy na co innego. Uśmiałam się momentami ale jak czas pozwoli bedę śledzic losy panów z programu. :)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted
Aniu marzenia są po to by je spełniać :).A tak nawiasem mówiąc po ostatnim programie ''Rolnik szuka żony " jestem co najmniej zdziwiony ,że Paweł nie potrafił uruchomić swojego ciągnika ,gdy Kasia go zadławiła przy siano-kiszonce ,a uruchomił wycieraczkę i inne osprzęty .Na moje to jest tak ,że te ciągniki i maszyny mają podstawione na czas programu ,aby reklamować .
Posted

rafaello3, coś mi się cytowanie skopsało, ale co do tych ciągników to na bank, nówki sztuki nieśmigane :) W końcu to nie jest program edukacyjny ani charytatywny ;)

Nie szkodzi, fajnie się to ogląda nawet. Mimo, że reżyserka wydarzeń też jest czasem zbyt nachalna. Ale to tylko rozrywka :D

Posted

Bardzo porządny program, zero smsów, nagonki i myślę, że jak na obecne realia dość naturalny, ja czekam zawsze na niedzielny wieczór i ogladam z przyjemnością :)

zgłoszę się do kolejnej edycji, mi skubanie drobiu i dojenie krów niestraszne :D