Rolnik szuka żony Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Witamy, zapraszamy do udziału w nowym Programie Telewizji Polskiej "Rolnik szuka żony". Jest to szansa na znalezienie miłości swojego życia, przeżycie niesamowitej przygody, poznanie nowych ludzi oraz wzbogacenie swojej "skrzynki" życiowych doświadczeń. Jeśli kochasz życie na łonie natury, jesteś osobą otwartą na nowe doświadczenia, która nie boi się przygody i gotowa jest zaryzykować by poznać swoją drugą połówkę, program "Rolnik szuka żony" jest dla Ciebie?Ośmiu prawdziwych mężczyzn szuka w nim wybranki swojego serca. Mają wszystko: dostęp do najnowszych technologii, ciekawą i pewną pracę, dach nad głową, przyzwoite zarobki oraz czas na rozwijanie własnych pasji i zainteresowań. Do pełni szczęścia brakuje im tylko partnerki ? takiej, która zechce dzielić z nimi radości i smutki dnia codziennego.Sylwetki Panów można poznać oglądając pierwszy odcinek programuvod.tvp.pl/audycje/rozrywka/rolnik-szuka-zony/wideo/21052014/15275708oraz przeglądając ich oficjalne profile na facebooku.Aby zgłosić się do udziału w programie wystarczy wejść na stronę rolnikszukazony.tvp.pl, wypełnić krótki formularz i czekać na telefon od kogoś z redakcji programu. Można również zgłosić się telefonicznie, dzwoniąc pod jeden z poniższych numerów:- 606 470 634-797 408 305-797 408 304Przygoda, a może nawet miłość życia, czekają.Z poważaniem, Redakcja Programu. Quote
kubusjettaII Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 aż ciekaw jestem jak to się dalej rozwinie... Quote
adam1208 Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 od kiedy i na którym tvp będzie emitowany ten program ? Quote
Robert ;-) Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Są chłopaki do wzięcia to i ten program będzie się oglądać;] Quote
przemek2092 Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Bardzo ciekawe bo kiedyś pamiętam na forum dziewczyna szukała bratniej duszy więc w drugą stronę tym bardziej Quote
mora Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Oglądałam ten program- dosyć fajnie zrobiony. Jeden z rolników jest z mojej okolicy- nie wiedziałam nawet ,że szuka towarzyszki życia. Odważne chłopaki z nich. Podziwiam i życzę powodzenia. Quote
adam1208 Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Dziś o 18:35 na tvp1 pierwszy odcinek Trzeba oglądać Quote
Gusiek Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 No i jak, oglądał ktoś? Przyznam, że z ciekawości włączyłam.Fajne chłopaki i ciekawy przekrój Ale nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że przedstawiamy tu rolnika jako jakieś dziwo na kiju dla miastowych. Prowadząca sztywna i sztuczna. W sumie to rozrywka dla gawiedzi, więc nie ma co się jakichś wysokich lotów spodziewać, ale lekkie zażenowanie towarzyszy Bardzo zabawne było podkreślanie, że rozwódka to nienienie (no bo co ludzie powiedzą) Quote
pablos Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 Najpierw , większość z tych cymbałów [były wyjątki ] powinna się trochę ogarnąć [fryzura ubiór ] za sam wygląd 5 lat odsiadki , o tekstach nie wspomnę , wcale się nie dziwię że są sami , jeszcze te niby nie duże wymagania spokojna , uczciwa , pracowita , oszczędna , panna itd ! Quote
kubusjettaII Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 kurczę nie oglądałem bo walczyłem z sianokiszonką. Czy jest możliwość obejrzenia gdzieś na www, bo na TVP jest tylko ten zwiastun... Quote
dominika1989 Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 kubusjettaII proszę, to link, właśnie obejzałam całosć vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/rolnik-szuka-zony/wideo/21052014/15275708program nawet ciekawy, wymagania jak wymagania, każdy patrzy na co innego. Uśmiałam się momentami ale jak czas pozwoli bedę śledzic losy panów z programu. Quote
kubusjettaII Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Dziękuję. To już widziałem i zdaje się że ja się zakręciłem bo nie doczytałem że reszta się rozkręca jesienią. Myślałem że to już rusza. Przepraszam za zamieszanie... Quote
adam1208 Posted September 1, 2014 Report Posted September 1, 2014 W niedzielę 7 września o 21:30 na TVP1 pierwszy odcinek programu. Trzeba oglądać Quote
adam1208 Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Przypominam że dziś o 21:30 pierwszy odcinek hehe Kto będzie oglądał ?Ja jestem bardzo ciekaw co to za program Quote
wiejskieżycie Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Chyba obejrzę, żeby sobie poprawić humor, bo coś mi mówi że może być wesoło. Zresztą ktoś z moich okolic być może jest jednym z uczestników. Kto wie, może człowieka znam. Quote
JoTeS Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Oglądam... z głównych bohaterów prawdziwych showmanów TV zrobiła. Quote
ania1412 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 A ja bym chciala poznać Rolnika... Rolnicy wiedzą co to ciężka praca, ktora uczy pokory, chciałabym pomóc prowadzic gospodarstwo i ognisko domowe... ach te marzenia Quote
rafaello3 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Aniu marzenia są po to by je spełniać .A tak nawiasem mówiąc po ostatnim programie ''Rolnik szuka żony " jestem co najmniej zdziwiony ,że Paweł nie potrafił uruchomić swojego ciągnika ,gdy Kasia go zadławiła przy siano-kiszonce ,a uruchomił wycieraczkę i inne osprzęty .Na moje to jest tak ,że te ciągniki i maszyny mają podstawione na czas programu ,aby reklamować . Quote
grzesiek12031980 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Dokladnie tak jak kiedys kiiedy gdy telewizja jechala to zwozili gospodarzowi krowy z PGR. Quote
Gusiek Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 rafaello3, coś mi się cytowanie skopsało, ale co do tych ciągników to na bank, nówki sztuki nieśmigane W końcu to nie jest program edukacyjny ani charytatywny Nie szkodzi, fajnie się to ogląda nawet. Mimo, że reżyserka wydarzeń też jest czasem zbyt nachalna. Ale to tylko rozrywka Quote
dominika1989 Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Bardzo porządny program, zero smsów, nagonki i myślę, że jak na obecne realia dość naturalny, ja czekam zawsze na niedzielny wieczór i ogladam z przyjemnością zgłoszę się do kolejnej edycji, mi skubanie drobiu i dojenie krów niestraszne Quote
JoTeS Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Dominika jak jesteś miastowa to startuj. Quote
dominika1989 Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 A no tak, zapomniałam, że za pochodzenie ze wsi od razu skreślają. ja chłopka z dziada, pradziada Quote
Recommended Posts