rafaello3 Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Koleżanko masz tyle zwolenników tu na forum ,to na co Tobie telewizja .No chyba ,że masz parcie na szkło ?.Pozdrawiam . Quote
dominika1989 Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Jak chce sobie poprawić humor to czytam ten wątek zostałam dowartościowana Nie mam parcia na szkło ale program fajny i ciekawi mnie co będzie się działo w kolejnym odcinku. Quote
ania1983 Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 szczerze, to też oglądam śmiać mi się chciało ostatnio ze Stasia sknery co wody kobitom nie nagrzał i w domu nie było ciepłej wody a baby robiły mu małe remonciki, bo jemu jakoś nie śpieszno było do nich takiego lewusa to ja bym nie chciała i sknery swoją drogą, fajnie taki harem w domu mieć i to zupełnie legalnie nie panowie się starają o panie, a odwrotnie. wygoda i tyle. bo w większości Ci faceci nic się nie starają o swoje "wybranki", każą im w polu robić, kopac ziemniaki, gotować obiadki, skubac kury, jeździć traktorem...a gdzie jakieś przyjemności? ja rozumiem, ze kobieta na wsi powinna zrobić cokolwiek, no ale ludzie! bez przesady. mimo wszystko program mi się podoba i na pewno będę do końca śledziła jak potoczą sie losy "kawalerów do wzięcia" a Kasia fajna dziewczyna robotna i niczego się nie boi, nawet czerninę spróbowała, odważna sztuka Quote
KowalikM Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 No ten program robi wrażenie he- nie śledzę tak dokładnie perypetii bohaterów, ale czasami oglądam. Quote
rafaello3 Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Program ''Rolnik szuka żony '' z chęcią oglądam jako jeden z nielicznych .Moi domownicy radzą mi ,że mam się zapisać do tego programu .Ja się z tego śmieję ,ale szczerze rozumiem tych chłopaków i podziwiam ,bo wybór przed jakim stoją jest co najmniej trudny .Wiadomo każdy by chciał mieć u swego boku ukochaną osobę ,ale w dzisiejszych czasach ,odszukać taką osobę to jest wielkie szczęście .Dziewczyny nie chcą być na gospodarstwie ,bo wolą wygody w mieście ,ale na nie trzeba zarobić ,a znam wiele osób które zarabiają marne grosze pracując od 6 do 17-20 i tak nic nie chcą zmienić .Tak więc kibicuje chłopakom ,a najbardziej Zbyszkowi i Kasi i czekam na kolejną edycję Quote
JoTeS Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Zbyszek na 12 hektarach świetnie sobie radzi. A Paweł ma milion w kredytach. Quote
JoTeS Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 A ja odwiedziłem dzisiaj Zbyszka i nie zawiodłem się, przemiły i otwarty człowiek.Rozmawialiśmy o rolnictwie, gospodarce i blaskach i cieniach życia na wsi o programie tylko wspomniałem, o wybrance też...powiedział, że nagrywanie programu będzie się już kończyło. Quote
rafaello3 Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Ja od samego początku trzymam kciuki za Kasię i Zbyszka .Na fejsie rozmawiałem z nim ,a teraz pewnie nie ma czasu .Pozdrawiam Quote
Sebastian S Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 A mnie to śmieszy troche bo demonizują rolników jako kolesi nie mogących znaleźć sobie żony. Paru moich znajomych wyjechało do łodzi na studia, porobiło kariery. Ja żonę mam. Drugie dziecko w dordze. A właśnie im trzeba by zrobićtakie show. Quote
gryfiks Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 no i jestem po finałowym odcinku. co myślicie? Quote
rafaello3 Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 O czym kolego gryfiks mamy myśleć ? Ja chciałem się zgłosić do programu i pewnie miał bym spore szanse ,żeby się dostać ,ale po tym co widziałem ostatnio ,to mi ochota odeszła .Szkoda mi jedynie Zbyszka ,bo ta Kasia jego to bardzo jest nie zdecydowana . Quote
lubelskie rolnik Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Najgorszy Grzesiek, zaczep w przyczepie pogięty, koło odleciało i traktory nie chciały odpalic ... a to wszystko przez kobiete Quote
grzesiek12031980 Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Dal czadu na koniec.Reklame sobie walnal nie ma co... Quote
edek Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Ja po finałowym odcinku mogę powiedzieć tak : (oczywiście nikogo nie urażając ) Adam - Cykor : tak źle potraktował Anię że nawet Iza to zauważyła a skoro Iza to zauważyła to każda inna kobieta i nie tylko oglądająca program również. Jest przegrany.Grzegorz - za mało mu zależało na Ewie... gdyby był w Niej naprawdę zakochany to pokonaliby razem tej Jej problem, a tak poszła w świat ściema że np. ciągniki nie odpalały co było jedną z wymówek aby zakończyć znajomość z Ewą. Stanisław - Stary kawaler, który nie ma ochoty zmieniać swojego życia, też go można nazwać Cykorem.Zbigniew - jest dla Niego szansa i Dla Kasi ale tylko w ich rękach jest jak się to zakończy.Paweł - stawiający na otwartość przed kobietą ale taką z lekkim dystansem i już Natalia jest jego dziewczyną a więc jest na dobrej drodze. Quote
adam1208 Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Mnie zastanawia jaką ta Ewa tajemnicę miała, że Grzegorz nie chciał z nią być. Quote
grzesiek12031980 Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Myślę ze to chodzi o jakiś problem z psychika. Quote
rafaello3 Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Adam ,,,tajemnica jest taka ,że Ewka chciała mieć 10 dzieci ,a Grześ się spocił i powiedział ,że ma za mało hektarów Quote
Bogumil Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Nie uważacie, że mogło to być za trudne, takie związki przy widzach, kamerach itp Quote
adam1208 Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Witam, od kiedy będzie emitowana druga edycja programu Rolnik Szuka Żony ? Quote
dominika1989 Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Jakoś tak od zaraz,tzn mam wrażenie, że już w niedzielę pierwszy odcinek Quote
adam1208 Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ciekawe co się będzie działo w tej edycji hehe. Quote
Recommended Posts