Jump to content

Recommended Posts

Posted

szczerze, to też oglądam :P

śmiać mi się chciało ostatnio ze Stasia sknery co wody kobitom nie nagrzał i w domu nie było ciepłej wody :P a baby robiły mu małe remonciki, bo jemu jakoś nie śpieszno było do nich :P takiego lewusa to ja bym nie chciała i sknery :P

swoją drogą, fajnie taki harem w domu mieć i to zupełnie legalnie :P nie panowie się starają o panie, a odwrotnie. wygoda i tyle. bo w większości Ci faceci nic się nie starają o swoje "wybranki", każą im w polu robić, kopac ziemniaki, gotować obiadki, skubac kury, jeździć traktorem...a gdzie jakieś przyjemności? ja rozumiem, ze kobieta na wsi powinna zrobić cokolwiek, no ale ludzie! bez przesady.

mimo wszystko program mi się podoba i na pewno będę do końca śledziła jak potoczą sie losy "kawalerów do wzięcia" :P

a Kasia fajna dziewczyna :) robotna i niczego się nie boi, nawet czerninę spróbowała, odważna sztuka :D

Posted
Program ''Rolnik szuka żony '' z chęcią oglądam jako jeden z nielicznych .Moi domownicy radzą mi ,że mam się zapisać do tego programu .Ja się z tego śmieję ,ale szczerze rozumiem tych chłopaków i podziwiam ,bo wybór przed jakim stoją jest co najmniej trudny .Wiadomo każdy by chciał mieć u swego boku ukochaną osobę ,ale w dzisiejszych czasach ,odszukać taką osobę to jest wielkie szczęście .Dziewczyny nie chcą być na gospodarstwie ,bo wolą wygody w mieście ,ale na nie trzeba zarobić ,a znam wiele osób które zarabiają marne grosze pracując od 6 do 17-20 i tak nic nie chcą zmienić .Tak więc kibicuje chłopakom ,a najbardziej Zbyszkowi i Kasi i czekam na kolejną edycję :D
  • 2 weeks later...
Posted

A ja odwiedziłem dzisiaj Zbyszka i nie zawiodłem się, przemiły i otwarty człowiek.

Rozmawialiśmy o rolnictwie, gospodarce i blaskach i cieniach życia na wsi o programie tylko wspomniałem, o wybrance też...powiedział, że nagrywanie programu będzie się już kończyło.

Posted
A mnie to śmieszy troche bo demonizują rolników jako kolesi nie mogących znaleźć sobie żony. Paru moich znajomych wyjechało do łodzi na studia, porobiło kariery. Ja żonę mam. Drugie dziecko w dordze. A właśnie im trzeba by zrobićtakie show.
  • 4 weeks later...
Posted
O czym kolego gryfiks mamy myśleć ? Ja chciałem się zgłosić do programu i pewnie miał bym spore szanse ,żeby się dostać ,ale po tym co widziałem ostatnio ,to mi ochota odeszła .Szkoda mi jedynie Zbyszka ,bo ta Kasia jego to bardzo jest nie zdecydowana .
Posted

Ja po finałowym odcinku mogę powiedzieć tak : (oczywiście nikogo nie urażając :) )

Adam - Cykor : tak źle potraktował Anię że nawet Iza to zauważyła a skoro Iza to zauważyła to każda inna kobieta i nie tylko oglądająca program również. Jest przegrany.

Grzegorz - za mało mu zależało na Ewie... gdyby był w Niej naprawdę zakochany to pokonaliby razem tej Jej problem, a tak poszła w świat ściema że np. ciągniki nie odpalały co było jedną z wymówek aby zakończyć znajomość z Ewą.

Stanisław - Stary kawaler, który nie ma ochoty zmieniać swojego życia, też go można nazwać Cykorem.

Zbigniew - jest dla Niego szansa i Dla Kasi ale tylko w ich rękach jest jak się to zakończy.

Paweł - stawiający na otwartość przed kobietą ale taką z lekkim dystansem i już Natalia jest jego dziewczyną a więc jest na dobrej drodze.

• 9 months later...