Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ostatnio zastanawiałem sie co by tu kupic do zetorka 7341 zeby była jeszcze wieksza wygoda chodzi mi to te dni w zniwa gdy cały dzien spedzam w ciagniku

Radio i takie zeczy juz są

Zastanawiałem sie nad uchwytem na puszke

A moze by macie jakies propozycje drobnych zeczy ?

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Nie wiem czy to będzie dla Ciebie drobiazg, ale jeśli chodzi o żniwa to dla mnie dużym plusem było by przyciemnienie szyb i dopicowanie nawiewu (jeśli takowy posiadasz).
Posted

rolete z przodu ma wysuwana z góry ;)

Nie popielniczka nie potrzebna bo nie pale :P

Szyb niechce prztciemniac ;) nawiew ma i dosyc dobrze jeszcze dmucha wiec nic nie trzeba przy nim robic ;)

Napewno załorze uchwyt na telefon bo lezy w domu uchwwyt uchwyt do puszki bym musiał zamówic

Posted
O dzięki za pomysł uchwyt na telefon też muszę przykręcić ostatnio już tak myślałem ale zapomniałem ;) To twój zetorek ma wszystko to co mój 5320 xd ;)
Posted
Jeśli chodzi ci o większą wygodę w żniwa w twoim ciągniku to klimatyzacja by ci się przydała ,siedzisz sobie w schłodzonej kabinie szczelnie zamkniętej bez kurzu a piwko okazało by się niepotrzebne i nie wskazane i na pewno byś się więcej cieszył z klimy jak z piwka a i żona wieczorem miała by z ciebie większy pożytek bo byś był mniej zmęczony po całym dniu pracy.
Posted
dobrze jak za klimę było by trzeba wyłożyć 2 tys ale to chyba większy wydatek ale w upalne dni to sama przyjemność pracowac z włączoną kimą ale nie wolno przesadzić z temperaturą