tomaszzimian Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Witam mam kabinę do c 360 i jest mocowanie jak butla od powietrza i nie wiem jak później przymocować ją może ktoś z was robił już takie coś proszę od odpowiedzi. Quote
izydor6280 Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 a może coś więcej, kabina nowa czy stara ? Quote
tomaszzimian Posted June 8, 2014 Author Report Posted June 8, 2014 a może coś więcej' date=' kabina nowa czy stara ?[/quote']Kabina nowa de-lux Quote
izydor6280 Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 przy tym mocowaniu kabiny powinien być uchwyt do zbiornika, albo nawet dwa Quote
garzew Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Ja w swoim ciągniku jak wymieniałem kabinę też nie miałem żadnego uchwytu, po założeniu kabiny, zrobiło się strasznie ciasno dla butli, trochę na siłę upchnęliśmy ją pod stopkę od wchodzenia do kabiny i tak przymocowaliśmy na te same obejmy co były Quote
Recommended Posts