Jump to content

Recommended Posts

Posted

wokół po jakies 4cm i zawiozłem blok na warsztat i przymnie ich wyprasowali

a jutro odbiór

te tulejewyprasowali w ciagu 5 minut a sa grubosci jak puszka z piwa jak to zobaczyłem to samemu chciało mi sie śmiac i jak to ma długo chodzic!

Posted

Powiem tyle, że ten silnik lubi wysokie obroty i często powodem awarii jest poprostu niewłaściwe użytkowanie (w żadnym wypadku nie chce tu nikogo obrażać jako operatora). Jedną z przyczyn jest właśnie ukręcenie się wału korobowego.

Pozdrawiam! ;)

Ale fakt, faktem części są co raz to gorszej jakości, a jak tak dalej pójdzie to zaczną je robić z plastiku, a w końcu z papieru. Bo jakość znacznej większości woła o pomste...

Posted
posiadam 360 3p i napiszę tak jeżeli masz pękniętą tuleję to i tak kłania się remont, więc zabierz blok na wyosiowanie potem kupuj części i składaj, wał też przydałoby się sprawdzić, bo jeżeli coś nie tak z nim to i tak może załatwić ci resztę, a tak jak napisał Miki perkinsy lubią wysokie obroty a nie męczenie na niskich - nie żałować lać olej paliwo i wkręcać na obroty - ma chodzić :)