muzyk Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 To dobrze że te podsłuchy ujrzały światło dzienne przekonaliśmy się jak PO-paprańcy mają swoich wyborców i obywateli naszego kraju w głębokiej pogardzie nie mówiąc o stanie państwa i przepotęrznej korupcji.Zapraszam do dyskusji. Quote
ana Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Konferencja Tuska to był dopiero popis bezczelności i pogardy. Tylko ile ludzi tak to odbiera? Tylko ci co rozumieją wagę wydarzenia "podsłuchowego". Wielu z nich wyszło na ulice protestować o czym oczywiście media milczą, bo przecież "nic się nie stało Polacy, nic się nie stało.". Quote
muzyk Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 CH...... dupa i kamieni kupa takie zdanie o kraju i o obywatelach ma ta banda nieudaczników która nawet nie wie gdzie budowany jest terminal przeładunkowy gazu płynnego a wczoraj złamano wszystkie przepisy łącznie z konstytucją.Należy twożyć Komitety Obywatelskie by wybrać ludzi uczciwych a to tałatajstwo wywieść na taczkach.Mam prawo tak pisać gdyż pracowałem itworzyłem zręby państwa demokratycznego.Precz z Tuskiem i jego kołesiami.Pozdrawiam. Quote
jaktos Posted August 19, 2025 Posted August 19, 2025 Mam działalność sezonową, głównie w wakacje. Czy opłaca się brać terminal, jeśli działa się tylko przez część roku? Quote
zabekprk Posted August 19, 2025 Posted August 19, 2025 W takim przypadku terminal może być naprawdę przydatny, bo w sezonie ludzie często wolą płacić kartą niż nosić gotówkę. Nawet jeśli pracujesz tylko kilka miesięcy, program pozwala Ci sprawdzić to bez ponoszenia kosztów. Terminal można używać tylko wtedy, gdy faktycznie jest potrzebny, a resztę czasu leży odłączony. Z punktu widzenia klienta to ogromna wygoda, a z Twojej – dodatkowe transakcje, których inaczej byś nie miał. Przy turystach albo osobach przejezdnych to wręcz obowiązek, bo większość nie nosi już gotówki. Lepiej więc mieć terminal pod ręką i nie tracić potencjalnych zamówień. Zajrzyj tutaj: https://polskabezgotowkowa.pl/ Quote
Recommended Posts