muzyk Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 To dobrze że te podsłuchy ujrzały światło dzienne przekonaliśmy się jak PO-paprańcy mają swoich wyborców i obywateli naszego kraju w głębokiej pogardzie nie mówiąc o stanie państwa i przepotęrznej korupcji.Zapraszam do dyskusji. Quote
ana Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Konferencja Tuska to był dopiero popis bezczelności i pogardy. Tylko ile ludzi tak to odbiera? Tylko ci co rozumieją wagę wydarzenia "podsłuchowego". Wielu z nich wyszło na ulice protestować o czym oczywiście media milczą, bo przecież "nic się nie stało Polacy, nic się nie stało.". Quote
muzyk Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 CH...... dupa i kamieni kupa takie zdanie o kraju i o obywatelach ma ta banda nieudaczników która nawet nie wie gdzie budowany jest terminal przeładunkowy gazu płynnego a wczoraj złamano wszystkie przepisy łącznie z konstytucją.Należy twożyć Komitety Obywatelskie by wybrać ludzi uczciwych a to tałatajstwo wywieść na taczkach.Mam prawo tak pisać gdyż pracowałem itworzyłem zręby państwa demokratycznego.Precz z Tuskiem i jego kołesiami.Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts