agata Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 krowa po zapaleniu płuc dostała dużo leków mineło już 45 dni i ma jeszcze w mleku antybiotyk morze ktoś pomorze Quote
pablos Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Witam , za wydalenie antybiotyku z organizmu odpowiada wątroba prawdopodobnie krowa ma chorą wątrobę i nie najlepiej wydala antybiotyk , słyszałem teorię że krowa nie oddaje całego mleka dlatego antybiotyk jest obecny w mleku wtedy należy jej podać oksytocynę czy to pomoże nie wiem , sam mam podobny problem dałem antybiotyk na zasuszenie krowa wycieliła się a antybiotyk utrzymuje się od 20 dni . Quote
rolnik133 Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 krowa ma chorą wątrobę i dlatego ma jeszcze w mleku antybiotyk Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 Zgadza się,pytanie tylko czy nie będzie tutaj potrzebna dodatkowa konsultacja z weterynarzem i może warto byłoby go po prostu wezwać,nie sadzisz? W końcu minął już ponad miesiąc. Quote
Recommended Posts