henryk Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Panowie -koledzy,mam p-pę D 47 4.5t wywrot na 3 strony,R.PROD.1983 nigdy nie miałem problemu z przegl.tech. teraz diagnosta mówi że trzeba sprawdzić numer ramy ,problem w tym że ja nigdzie nie mogę tego nr. znaleźć,drugi problem;; gdzie ursus c 360 ma nr.nadwozia,czy na tej tabliczce z prawej str. co jest nr.silnika,bo nr. silnika jest w miarę czytelny i nic poza tym.Czekam na podpowiedzi i pozdrawiam. Quote
massay1 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Jeśli się nie mylę to z tyłu po prawej stronie zaczepu. Quote
henryk Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 właśnie też tak słyszałem ale nie mogę znaleźć,w poniedziałek podniosę skrzynię i konkretnie zacznę szukać,mimo wszystko dziękuję i czekam Quote
massay1 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Gdzie bym nie szukał to fotki nie znajdę tylko informacją że na belce w której jest zamocowany tylny zaczep koło ślizgu prawego resora. Quote
Robert ;-) Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 C 360 ma numer nadwozia na obudowie tylnego mostu po prawej stronie, obok pokrywy hamulca.przyczepa to nie wiem bo nie posiadam. Quote
izydor6280 Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 przyczepa po prawej stronie w tylnej belce, obok zaczepu, zwykle jest zaciapany farbą i trzeba drzeć do gołego żeby coś zobaczyć, oczywiście jeśli belka nie była zmieniana, co w tych przyczepach jest dość częste Quote
henryk Posted July 10, 2014 Author Report Posted July 10, 2014 przyczepa po prawej stronie w tylnej belce' date=' obok zaczepu, zwykle jest zaciapany farbą i trzeba drzeć do gołego żeby coś zobaczyć, oczywiście jeśli belka nie była zmieniana, co w tych przyczepach jest dość częste[/quote']Panowie numery już są gdzie mają być ,pojazdy zarejestrowane-pozdrawiam Quote
Recommended Posts