Jump to content

Recommended Posts

Posted

podaj dokładny model, czy 751.4 czy 75.14, w jakich okolicznościach się to dzieje

ale coś mi się widzi, że bez łupania się nie obejdzie, często luzyje się nit na widełkach, wystarczy wiec zabić nowy czy zaspawać je, jeśli coś poważnego, to pewnie synchronizator, mogą dojść łozyska i zębatki

Posted
Izydorku kochany <3 ktoś tu mówił, że renault jest mało awaryjne to juz 4 post z renault w tym miesiącu oj nie ładnie tak kłamać. Syf to syf i nawet twoja wypowiedź tego nie zmeini.
Posted

ehhhhhh, nie będę się kłócił bo to nie nie miejsce i temat, nie jeżdziłeś, mało widziałeś więc lepiej nie pisz bzdur, nie ma maszyny idealnej, ale jedne są wykonane z lepszej jakości materiałów i wiecej wytrzymują niż inne

Posted
Jeżdżę po Polsce bo dużych gospodarstwach i widzę czym tam pracują traktory marki Massey Ursus Zetor i John Deere no czasem New Holland nie widziałem jeszcze gospodarstwa gdzie były by chodziarz 2 renówki nawet jedną ciężko spotkać a john deere, ursus zetor to po 2-4 traktory. Izydor Renault nigdy nie przebije Zetora :) Jestem uczulony na traktory Renault. Słyszałem już kilka wypowiedzi gospodarzy na temat tych traktorów. Widzę że boli cię prawda, że większość osób woli traktor zetor i john deere. To, że ty masz traktor marki renault to nie znaczy, że on jest super ja dbam o swoje zetorki i chodzą jak igiełki.
Posted

A rozebrałeś ten ciągnik??

z tym modelem nie miałem do czynienia ale jezeli ma odkręcaną podłoge w kabinie to ją odkręcic i dojsc do dekla od skrzyni, jak się go odkreci to bedzie sporo wiadomo :)

A co do psującego się sprzętu

Jak ktoś jest zdolny to i cep będzie mu się psuł :P i nie będzie go umiał naprawić