Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mam zamiar kupić jakiś beczkowóz. Teraz mam HTS 10.000l i chcę go wymienić na jakiś nowszy. I chciałbym się dowiedzieć co mi radzicie czy ma być to Joskin, Meprozet czy może Pomot??
Posted
to jest bez rużnicy jakiej firmy aby miał skrętną oś resorowaną miał dużą pompe one wszystkie są podobne. ty niemasz durzej hodowli wystarczy 8tys najlepiej sprawdz go jak się napompuje w dwie minuty i niebędzie z niego ciekło to można go kupic
Posted
Chyba będę kupował joskina. Na razie nie mam dużej hodowli bo tylko 80 szt. ale w planach jest powiększenie do 150 szt. i zaczniemy też hodować trzodę chlewną. Bo na razie nie miałem warunków do tego ale pod koniec marca będzie przetarg na gospodarstwo rolne (same budynki gospodarcze bez pola) i tam już by było gdzie to trzymać. Dlatego razem z ojcem chcemy to kupić..
Posted

to będzie ci potrzebny większy beczkowóz 10 tys. ja ci proponuje żebyś dla śfin zrobił śfiniarnie na kratah niebędziesz sie piepszył z gnojem a dla byków n ściułce słomy ci niebrakuje

też mi się szykuje niezły kąsek niedaleko mnie 19h w tym trohe olszyny