przemek2092 Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Przepraszam że tak późno ale taki wątek musi być ;D Kto ogląda pogrom Brazylii ? jak typujecie ;D piszcie co myślicie Quote
kubusjettaII Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Brazylia grała prawie jak Polska, a Niemcy chyba maja we krwi żeby kopać leżącego... Quote
przemek2092 Posted July 10, 2014 Author Report Posted July 10, 2014 Mecz malo ciekawy i jednostronny, szczerze to liczylem ze tulipany wejda i final bedzie europejski, w finale stawiam na niemcow Quote
Tofik Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Co do meczu Brazylia-Niemcy to przypuszczałem że Niemcy wygrają ale nie sadziłem że aż tak wysoko:) a jeśli chodzi o Argentyna-Holandia obstawiałem podobnie bo sądziłem że Holandia wygra a tu wszystko sie całkiem inaczej potoczyło i mamy finał Argentyna-Niemcy i choć chciał bym żeby Argentyna wygrała (Niemcy jakoś mi nie leżą) to pewnie Niemcy wygrają no ale puki piłka w grze ...Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted July 10, 2014 Author Report Posted July 10, 2014 Serce za Argentyną ale rozum za Niemcami myślę że wygrają 2:0 lub więcej Quote
przemek2092 Posted July 14, 2014 Author Report Posted July 14, 2014 Jednak Niemcy lepsi ale mecz byl genialny ! Trzymal w napieciu do samego konca za 4 lata nastepne ! Quote
Adams Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 Niemcy wygrali bo zasłużyli. Naprawdę mundial cały był genialny w ich wykonaniu. A Argentyna się okropnie kaleczyła faza grupowa żałosna gra i fart. Faza pucharowa to samo. W finale zagrali dobrze ale jeden mecz to nie mistrzostwo. Niemcy w 100% zasłużyli na mistrza a Argentyna się kaleczyła i ćwierćfinał to było to na co zasłużyli. Ten finał to tylko szacunek dla Sabelli bo jest niedocenianym trenerem. Quote
Recommended Posts