Kazik Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Witam!!!Posiadam byczki i u kilku z nich jakiś czas temu pojawiło się kulenie. Na pewno nie jest to objaw jakiejś kontuzji. Czy możliwe jest aby powodem była jakaś bakteria?Pozdrawiam Quote
Kowalik Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Na początku sprawdził bym racice. Gdyż tam najczęśćiej pojawiają się problemy, zapalania, skaleczenia itp. Lepiej tego nie zostawiać żeby samo się wyleczyło. Ja profilaktycznie nalekie skaleczenia smaruje dziegciem-smoła bukową. Działa przeciwbakteryjnie i nie wdają się zakażenia. Quote
Kowalik Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Na początku sprawdził bym racice. Gdyż tam najczęśćiej pojawiają się problemy, zapalania, skaleczenia itp. Lepiej tego nie zostawiać żeby samo się wyleczyło. Ja profilaktycznie nalekie skaleczenia smaruje dziegciem-smoła bukową. Działa przeciwbakteryjnie i nie wdają się zakażenia. Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 A ja wezwałby po prostu weterynarza,który dokładnie obejrzy byczki i wyda diagnozę. Nie ma sensu ryzykować i pozostawiać tego naturze,bo potem będziesz na tym tratny. Quote
Marian118 Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Jeśli to się dzieje tylko z rana to normalne tak zwana poranna erekcja Quote
Recommended Posts