Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie. Trochę to trwało ale w końcu stałem się posiadaczem Fortschritt-a zt 303. Mam go 2 dzień i nie bardzo wiem co z czym i do czego. Ma może ktoś instrukcję do czego służą poszczególne wajchy. Proszę o jakieś podpowiedzi np. jak podnieść podnośnik żeby na ziemii nie leżał.

Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji które dla normalnego rolnika są oczywiste ale nie mam kogo zapytać.

Pomożecie?

Posted
Co racja to racja. Gorzej jednak jak musisz coś zrobić a nie wiesz jak. Dzisiaj wyrywałem drzewka i nie mogłem podnieść podnośnika ale ten problem po 30 minutach walki rozwiązałem puszczając sprzęgło. Czasem czuję się jak idiota i powinienem to przemilczeć ale może ktoś będzie w podobnej sytuacji i przeczyta że trzeba puścić to cholerne sprzęgło. Pozdrawiam.
Posted

Kontynuując temat zamieszczam fotkę dźwigni po prawej stronie siedzenia prosząc kolegów i koleżanki o opis ich funkcji. Dla ułatwienia ponumerowałem dźwignie i pokrętła.

post-4517-1422479261051_thumb.jpg

Posted

muzyk

Jestem zdecydowanym przeciwnikiem zakupów w ciemno. Wyjątkiem był ciągnik bo tu na żadnym się nie znam. Dzięki za propozycję.

adam1208

Dziękuję za link. Te rysunki co prawda nic mi nie mówią ale jest tam dużo innych odpowiedzi na moje pytania.