franjo3 Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Witajcie. Trochę to trwało ale w końcu stałem się posiadaczem Fortschritt-a zt 303. Mam go 2 dzień i nie bardzo wiem co z czym i do czego. Ma może ktoś instrukcję do czego służą poszczególne wajchy. Proszę o jakieś podpowiedzi np. jak podnieść podnośnik żeby na ziemii nie leżał. Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji które dla normalnego rolnika są oczywiste ale nie mam kogo zapytać. Pomożecie? Quote
íktorn Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Ja mnialem podobnie a doszłem metodą prób i błędów. Najprościej Quote
franjo3 Posted July 13, 2014 Author Report Posted July 13, 2014 Co racja to racja. Gorzej jednak jak musisz coś zrobić a nie wiesz jak. Dzisiaj wyrywałem drzewka i nie mogłem podnieść podnośnika ale ten problem po 30 minutach walki rozwiązałem puszczając sprzęgło. Czasem czuję się jak idiota i powinienem to przemilczeć ale może ktoś będzie w podobnej sytuacji i przeczyta że trzeba puścić to cholerne sprzęgło. Pozdrawiam. Quote
franjo3 Posted July 17, 2014 Author Report Posted July 17, 2014 Kontynuując temat zamieszczam fotkę dźwigni po prawej stronie siedzenia prosząc kolegów i koleżanki o opis ich funkcji. Dla ułatwienia ponumerowałem dźwignie i pokrętła. Quote
muzyk Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Frannijo kup sobie lnstrukcję obsługi a tu masz namiary tel.603-961-193.Pozdrawiam. Quote
franjo3 Posted July 20, 2014 Author Report Posted July 20, 2014 muzykJestem zdecydowanym przeciwnikiem zakupów w ciemno. Wyjątkiem był ciągnik bo tu na żadnym się nie znam. Dzięki za propozycję. adam1208 Dziękuję za link. Te rysunki co prawda nic mi nie mówią ale jest tam dużo innych odpowiedzi na moje pytania. Quote
muzyk Posted July 20, 2014 Report Posted July 20, 2014 CHciałem tylko pomóc i jak się mówi twój cyrk twoje małpy.Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts