Jump to content

Recommended Posts

Posted
jak kabelek jest podpięty do pastucha to słychać odglos jak kopie ale czy to czasem niie zwarcie i wtedy pastuch nie dziala ? nie kopie?czy musi slychac jak kopie ?? nie znam sie na tym i dkatego pytam bo meza nie ma i ja zajmuje sie teraz bydlem a pasie sie w pastuchu
Posted

słychać zaraZ W TYM miejscu gdzie jest połączony kabelek do pastucha w ty miejscu zwiazanym słychać przy tej całej bateri tez sie mruga i tez slychac

ma być słychać właśnie w tej puszce,to jest impuls i właśnie w tym momencie co słychać to jest kopnięcie gdybyś był dotknięty do drutu,możesz to łatwo sprawdzić łapiąc się za drut,wiem jest to nieprzyjemne nieraz tego doświadczyłem ale przeżyjesz nie ma obawy-pozdrawiam

Posted

Tak ja pisze Robert lepiej po sprawdzaj połączenia na kablach, bo pykanie powinien słyszeć wyłącznie w elektryzatorze, w każdym innym miejscu oznacza, że jest jakiś przeskok którego nie powinno być

Posprawdzaj to jak najszybciej bo taki przeskok może zrobić prędzej czy później spięcie i jeszcze uszkodzi ci pastucha