John Deere Premium Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Witam. Mam problem z moim John Deere 6220 SE. Pomiędzy 1500 a, 2000 obrotów jakby szczekał i się trzęsie, nie spada moc. Pomaga wyczyszczenie filtrów paliwowych, ale jest normalnie przez 30 sekund, potem to samo. W ostatnim czasie zaczął dość często gasnąć. Kiedy gaśnie miga kontrolka świec żarowych. W zeszłym roku został podłączony do komputera, miał 9 błędów z czego 2 nie mogli usunąć. Podłączenie do komputera pomogło w kwestii gaśnięcia, ale nie w przerywaniu. Po około 7 miesiącach zaczęło się to samo. Wtedy wymieniłem wszystkie bezpieczniki i chodził jak nowy. Nie gasł, nie przerywał. No, a teraz to samo, przerywa i gaśnie. Próbowałem z bezpiecznikami, ale bez skutku. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Quote
muzyk Posted July 20, 2014 Report Posted July 20, 2014 No cuż morze Ci pomóc elektronik a to będzie kosztowało bo może to być jakieś głupstwo ale jak to udowodnisz skoro się na tym nie znasz.Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts