zwariowany555 Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Witam, otóż w moim t25 mam taki problem, że bardzo ciężko wchodzą mi biegi. Podczas jazdy gdy z 4 biegu chcę wrzucić na 6, ciągnik już prawie stoi w miejscu. Jak z luzu szukam 2/4 to muszę kilkarazy "uderzać" lewarkiem w miesce biegu i się (zasuwac), tak że wyglądam jak debil w tym ciągniku. Co może być tego przyczyną? Quote
p1a2w3 Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Witam' date=' otóż w moim t25 mam taki problem, że bardzo ciężko wchodzą mi biegi. Podczas jazdy gdy z 4 biegu chcę wrzucić na 6, ciągnik już prawie stoi w miejscu. Jak z luzu szukam 2/4 to muszę kilkarazy "uderzać" lewarkiem w miesce biegu i się (zasuwac), tak że wyglądam jak debil w tym ciągniku. Co może być tego przyczyną?[/quote'] możliwe ze żle wyregulowany wysprzęglik Quote
zwariowany555 Posted July 21, 2014 Author Report Posted July 21, 2014 Znajdę w internecie jak to ma być dokładnie ustawione? I czy dam radę zrobić to samemu? Quote
macias_1@wp.pl Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 dolej oleju do skrzyni...trzeba troche dbac a nie...a ktory rok??moze troche naprawy trza... Quote
Recommended Posts