Jump to content

Recommended Posts

Posted

ale tak jest na wszystkich forach ja zarejestrowany jestem na trzech i wszędzie jest tak samo zalogowanych 300 lub400 osób a pisze trzy czy cztery osoby jeden post na dwa dni

[/b][/color]

Posted

Jest to moje pierwsze forum, dopiero się uczę i nieznam zbyt wielu pomysłów na rozkręcenie użytkowników. Dlatego jestem wdzięczny za każdą pomoc i każdy pomysł. Przecież to wątki założone przez was cieszą sie największą popularnoscią!!!!!

Jak zauważyliście na forum pojawiły się reklamy. Wstawiłem je żeby zgromadzic środki na opłatę serwera i domeny. Jeżeli ktoś ma ochotę może zainteresowac się nimi, zawsze to jakaś pomoc, a nic nie kosztuje. Mam nadzieję, że reklamy nie są zbyt uciążliwe?

Posted
bomba jestem Ci bardzo wdzięczny (chyba nie tylko ja) że zrobiłeś to forum..ale jakby więcej osób się wypowiadało to byłoby super :) zarejestrowanych jest ok 150 użytkowników a wypowiada się 10-15. Trzeba ich jakoś zmobilizować :)
Posted
Według mnie forum jest po to żeby wymienić się doświadczeniami, doradzić i uzyskać pomoc. Jeżeli jest taka możliwość to nie ma się czego wstydzić, tym bardziej że można dużo zyskać opierając się na doświadczeniu innych. Zapraszam do dyskusji!!!
Posted
Fajne forum, bardzo przejrzyste! Reklamy raczej nie są męczące, gorzej byłoby jak by wyskakiwały tysiące po otworzeniu strony:). Zawsze można tam sobie w nie wejść bo chyba o to chodzi???
  • 1 month later...
Posted

Ostatnimi czasy coś cieniutko się to forum rozwija:(

Nie wiem czym to jest spowodowane,domyślam się tylko,że przyczyną tego może być to,ze wiosna jest i się zaczęła praca w polu. Ale u mnie też jest wiosna ale pomimo to znajdę chwilkę żeby zajrzeć tutaj...