rolnik570 Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ludziee!! żyjecie coś?? piszcie coś żeby to forum się rozkręciło :) Parę osób się wypowiada..bardzo dobrze, bo chyba po to się tu logowali.A reszta?? Quote
krzysiek Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 ale tak jest na wszystkich forach ja zarejestrowany jestem na trzech i wszędzie jest tak samo zalogowanych 300 lub400 osób a pisze trzy czy cztery osoby jeden post na dwa dni [/b][/color] Quote
admin Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Jest to moje pierwsze forum, dopiero się uczę i nieznam zbyt wielu pomysłów na rozkręcenie użytkowników. Dlatego jestem wdzięczny za każdą pomoc i każdy pomysł. Przecież to wątki założone przez was cieszą sie największą popularnoscią!!!!!Jak zauważyliście na forum pojawiły się reklamy. Wstawiłem je żeby zgromadzic środki na opłatę serwera i domeny. Jeżeli ktoś ma ochotę może zainteresowac się nimi, zawsze to jakaś pomoc, a nic nie kosztuje. Mam nadzieję, że reklamy nie są zbyt uciążliwe? Quote
krzysiek Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 to gratulije niezle ci idzie jes ruh na tym forum coś się dzieje. moje poprzednie forum mumiera żadko kto tam zagląda zostało się aktywnuh trzeh użytkowników Quote
rolnik570 Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 bomba jestem Ci bardzo wdzięczny (chyba nie tylko ja) że zrobiłeś to forum..ale jakby więcej osób się wypowiadało to byłoby super zarejestrowanych jest ok 150 użytkowników a wypowiada się 10-15. Trzeba ich jakoś zmobilizować Quote
admin Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Najgorsze jest to, że chyba ludzie z nasza-klasa.pl mają już mnie dosyc za wysyłanie info o forum. Quote
rolnik570 Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 wiem coś o tym bo mi też parę wysłałeś trzeba pozakładać jeszcze jakieś ciekawe wątki może się bardziej coś rozkręci ja w to wierzę.. Quote
krzysiek Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 ludzie z wiosek są naoguł wstydliwi i się boją pisać ale to sie zmienia na lepsze Quote
rolnik570 Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 czego tu się wstydzić?? Tu chyba każdy jest z wioski a jak nie to jakoś na pewno są związani z rolnictwem:) Quote
admin Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Według mnie forum jest po to żeby wymienić się doświadczeniami, doradzić i uzyskać pomoc. Jeżeli jest taka możliwość to nie ma się czego wstydzić, tym bardziej że można dużo zyskać opierając się na doświadczeniu innych. Zapraszam do dyskusji!!! Quote
Marcin Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Fajne forum, bardzo przejrzyste! Reklamy raczej nie są męczące, gorzej byłoby jak by wyskakiwały tysiące po otworzeniu strony:). Zawsze można tam sobie w nie wejść bo chyba o to chodzi??? Quote
ROMANXK Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Powoli wszystko się rozkręci podziekowania dla bomby Quote
ursus c -355 Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 no ja caly czas myśle nad jakimś nowym tematem albo wątkiem Quote
rolnik570 Posted April 13, 2009 Author Report Posted April 13, 2009 Ostatnimi czasy coś cieniutko się to forum rozwija:( Nie wiem czym to jest spowodowane,domyślam się tylko,że przyczyną tego może być to,ze wiosna jest i się zaczęła praca w polu. Ale u mnie też jest wiosna ale pomimo to znajdę chwilkę żeby zajrzeć tutaj... Quote
Recommended Posts