marceli Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 Witam. Mam problem z hydrauliką w kombajnie bizon zo 56. jak się zagrzeje olej to bardzo powoli podnosi się heder. wczoraj również pojawił się problem ze skrętem - tylko w prawo. mało nie wpadłem do rowu. co mam zrobić? czy to wina pompy a może czujnika przepływu oleju?????? Quote
grzepaku1 Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 jeśli jest stan oleju i olej się nie pieni to raczej stawiał bym na pompę ,mówiąc o czujniku miałeś na myśli dzielnik strumienia oleju raczej bym go wykluczył bo szwankują ci obydwie funkcje Quote
marceli Posted August 4, 2014 Author Report Posted August 4, 2014 olej jest i się nie pieni ani się nie nagrzewa nadmiernie. spróbuję wymienić pompę, może coś to pomoże. dzięki . a może to być wina orbitrolu???? Quote
piotrekmlody Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 marceli, jeśli chodzi o części, to polecam zaglądnąć tutaj.Powodzenia! Quote
Recommended Posts