7days Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Witam wszystkich uzytkowników.Bardzo prosze o pomoc w zidentyfikowaniu problemu.W niedziele były zniwa i wszystko bylo wporzadku od poniedzialku troche zaczelo cos pukac w tym silniku. Od wtorku tez i dzisiaj caly dzien sobie jezdze i nic dopiero na koniec znowu cos zaczelo pukac.Teraz jak sie zapali od razu na malych i na duzych obrotach cos puka. i Zdjolem oslone i zobaczylem czy sa luzy na pasku ale nie. Co to moze byc. Prosze o rady. Quote
adam1208 Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Może byś napisał jaka to maszyna ?? Quote
Kamilc-360 Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 A może to zawory do regulacji, ja w 60-ce też miałem stuki wyregulowałem zawory i problem ustał Quote
7days Posted August 6, 2014 Author Report Posted August 6, 2014 Panowie rozebralem głebiej. Mówie najpierw sie zapytam i przy okazji do tych zaworów za rada kolegi dotarlem do paska i łozysko poszło a dokladniej napinacz do paska napedowego. Jak myslicie ciezko dostac takie cudo? Quote
przemek2092 Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Dobry sklep i nie bedzie raczej problemu teraz duzo czesci jest na rynku nie to co kiedys Quote
Recommended Posts