garzew Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Witam, muszę wymienić pompę oleju w moim ursusie 360 - praktycznie na pełnym gazie ledwo daje radę podnieść pług. Widziałem w sklepie z częściami że są dostępem pompy do 360 jedna od ursusa druga zetorowska. Od zetora jest tylko o 30 zł droższa.Z waszego doświadczenia zetrowska pompa oleju będzie lepsza jeżeli chodzi o jakość wykonania? Którą polecacie wybrać? Quote
Farmexpert Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Pompy podnośnika - z tych najpopularniejszych w ostatnim czasie polecam albo produkcji ZETOR Polska - 33,5l/min - albo Oryginał Ursus - 36l/min. Obie wzmocnione, solidne - cenowo różnica około 30zł. Quote
Rico Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 hylmet tuchola, - pewnie pseudoreklamę wstawiłem, henryk 1 Quote
Ursus7979 Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Ja kupilem uzywke ze starych dobrych czsow, dzwiga lepiej niz nowa sasiada, to stara Tuchola, zasada jeda ma sie ciezko obracac i nie moze miec luzow na walku.Za PRL robiono lepsze części niż teraz ale może mi się tylko tak wydaje Quote
henryk Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 wprawdzie mam mało pola ale z Tucholi pompa w moim ursusie ma już ok. 20 lat-pozdrawiam Quote
Recommended Posts