Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sory, ale od tych koszulek bardziej żałośni są tylko ci którzy chcą się na nich dorobić.

Wszem i wobec wiadomo, że embargo dotyczy gatunków jabłek z których robi się przetwory, a nie tych które są najchętniej wybierane do bezpośredniego spożycia :)

Z resztą - takie akcje są tylko na rękę tej rządzącej nami bandzie złodziei. To nie wina Putina, tylko nieracjonalnej polityki zagranicznej naszego rządu. To oni doprowadzili do tego embargo. Z resztą mają od początku do końca interes narodowy Polaków w d*pie. Liczy się lizanie tyłków UE i USA.

Posted
Wszystko się zgadza Czarekmarek prócz pierwszego zdania, bo to akurat mój projekt i nie zamierzam się na nim dorabiać, a jedynie robić coś więcej niż tylko narzekać w zaistniałej sytuacji. Jestem grafikiem ale pracuję również na roli i w ogrodzie i w ten sposób chciałem zaprotestować przeciwko Putinowi i przyłączyć się do społecznego zrywu, który nosi w sobie dobry potencjał i pokazuje obecnie rządzącym, że sami potrafimy się zjednoczyć i tak jak oni nas my również mamy ich głęboko w d*ie.