wiejskieżycie Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Wprawdzie temat ani trochę nie związany z rolnictwem, ale na szczęście jest dział w którym mogę go założyć. Pytanie do wszystkich korzystających z darmowych bramek sms. Szukam od dawna jakiejś prostej w obsłudze, która nie wymaga rejestracji i nie jest skomplikowana pod kątem haseł itp., a z której wyślę sms do sieci Play. Jeśli ktoś zna taką poproszę o link choćby na pw., żeby nie potrzebnie nie robić jakiś reklam etc. Pozdrawiam. Quote
adam1208 Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Kiedyś korzystałem nieraz z tej bramki co prawda do orange, ale podobno w Play też już działa http://sms.priv.pl/ Quote
wiejskieżycie Posted August 20, 2014 Author Report Posted August 20, 2014 Dzięki. Wyobraź sobie że wysłałem coś z niej i niby poszło. Ciekawe tylko czy wiadomość dotarła do odbiorcy. Się okaże. Quote
wiejskieżycie Posted August 21, 2014 Author Report Posted August 21, 2014 Bramka skuteczna. Limit smsów 30 na dzień, ale przynajmniej dochodzą one do odbiorcy. Tak więc jeśli istnieje taka potrzeba temat może zostać wygaszony i usunięty. Quote
Recommended Posts